Sieviešu mīlulis Džonijs Deps apprecējies! (13)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktieru pāris Džonijs Deps (51) un Ambera Hērda (28) reģistrējuši oficiāli savu laulību, vēsta «People». Ilgi gan šis notikums bija jāgaida, jo bildinājums ticis izteikts jau 2012. gadā! Greznā kāzu ballīte gan gaidāma vien brīvdienās Bahamu salās.

Oficiālā laulību reģistrācija notikusi 3. februārī abu mājā Losandželosā.

Ārvalstu bulvārprese vēsta, ka nedēļas nogalē uz Depa privātās salas, Bahamās abi viens otram teiks jāvārdu un mīs gredzenus īpaši romantiskā atmosfērā. Privātajā kāzu ceremonijā piedalīsies apmēram 50 viesi. Tai skaitā pāra draugi, radinieki un arī Depa bērni no iepriekšējās laulības.

Aktrise Ambera Hērda ar populāro Holivudas aktieri Džoniju Depu salaulājusies modes dizaineres Stellas Makartnijas (Stella McCartney) kāzu kleitā.

Pāris satikās filmā «Ruma dienasgrāmata», kur uzplaiksnīja mīlestība no pirmā acu skatiena

Deps privāto salu «Little Pony Kay Halls» iegādājās 2004.gadā, pēc tam, kad tika pārtraukta populārās filmas «Karību jūras pirāti» (Pirates of the Caribbean) pirmā daļa. Salai ir sešas pludmales, kuras nosauktas aktiera bērnu, bijušās sievas un tuvu draugu vārdos. Uz tās var nokļūt tikai ar laivu vai hidroplānu.

Džonijs Deps savu bērnu māti - dziedātāju Vanesu Paradcī pēc 14 gadus ilgām attiecībām un divu bērnu piedzimšanas tā arī neapprecēja. Šī gan nebūs aktiera pirmā laulība, jo viņš reiz bija precējies ar aktrisi Loriju Annu Alisoni no1983. - 1985. gadam.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu