Policija nāk klajā ar paziņojumu iedzīvotājiem saistībā ar Imantas pedofilu (107)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Šobrīd tā saucamajā Imantas pedofila lietā policija ir pārbaudījusi jau vairāk nekā 600 vīriešus, taču diemžēl pagaidām Imantas pedofilu nav izdevies notvert, informē policijā.

Izmeklētāji turpina aktīvi strādāt un pārbauda ikvienu informācijas drupatu, tomēr jāatzīst, ka iedzīvotāju vidū manāms atslābums - zvani no iedzīvotājiem pēdējā laikā tiek saņemti arvien retāk, arī iepriekš sagatavotās skrejlapas Imantā manāmas vien pie dažām ēkām.

Tādēļ policija atgādina, ka par Imantas pedofilu aizmirst nedrīkst - tiek atkārtoti lūgta iedzīvotāju palīdzība skrejlapu izplatīšanā un drošības jautājumu pārrunāšanā ar savām atvasēm. Šāda veida noziedznieki visērtāk jūtas, ja par viņiem neviens nedomā, par to liecina arī tas, ka starp iepriekšējiem uzbrukumiem varmāka ir ievērojis ilgu pārtraukumu.

Ikvienu, kas pamana vīrieti, kas atbilst aprakstam, vai ar savu uzvedību rada aizdomas, ka viņš varētu būt noziedznieks, aicinām zvanīt 110.

Komentāri (107)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu