LTV: Iespējams, Imantas pedofils uzbrucis meitenei; policija pauž lielu sašutumu (242)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nch Roman, CC BY-NC-SA 2.0

Pagājušajā nedēļā, iespējams, tā dēvētais Imantas pedofils autobusā uzbrucis kādai meitenei, taču apkārtējie cilvēki tam nav pievērsuši uzmanību, vēsta Latvijas Televīzija.

Policija neatklāj maršruta numuru, kurā noticis uzbrukums, taču likumsargus pārsteigusi apbrīnojamā pasažieru vienaldzība. Meitene pretojusies, taču neviens no pasažieriem nav zvanījis policijai vai lūdzis šoferim nobloķēt autobusa durvis.

Kā saka Rīgas rajona policijas pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieks Andrejs Sozinovs, vienīgā, kas neizturēja un reaģēja uz pedofila mēģinājumiem ar varu izvilkt no autobusa meitene, ir kāda sieviete.

Pēc diennakts skolnieces ģimene ieradās policijā un uzrakstīja iesniegumu, un tika uzsākts aktīvs darbs. Taču pagaidām visi pūliņi atrast pedofilu ir velti.

Sozinovs pauž nožēlu, ka cilvēki nav reaģējuši uz notiekošo, jo, iespējams jau tagad varmāka būtu notverts.

Policija Imantā pašlaik strādā pastiprinātā režīmā, un, ļoti iespējams, ka uzbrucējs ir gandrīz gadu meklēšanā esošais Imantas pedofils, jo uzbrucēja pazīmes ir līdzīgas.

Komentāri (242)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu