Aicina apmeklēt bijušā Valsts prezidenta Valda Zatlera vieslekciju «Kas es esmu?» (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 16.aprīlī pkst.17.30, Biznesa augstskolas Turība C321.auditorijā notiks bijušā Latvijas Valsts prezidenta Valda Zatlera vieslekcija «Kas es esmu».

Valdis Zatlers ir latviešu politiķis, Latvijas Valsts prezidents (2007—2011). Līdz tam bijis ārsts, traumatologs-ortopēds, Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas valdes priekšsēdētājs. Kopš 2011. gada, kad ierosināja referendumu par 10. Saeimas atlaišanu, V. Zatlers bijis arī paša dibinātās Zatlera Reformu partijas priekšsēdētājs, ievēlēts 11. Saeimā un bijis Nacionālās Drošības komisijas priekšsēdētājs. 2015. gada 21. martā Valdis Zatlers izdeva grāmatu «Kas es esmu».

Vieslekcijas laikā Valdis Zatlers pastāstīs, kā nonāca līdz prezidenta amatam, un par to, kāda ir prezidenta loma valstī – kādas ir prezidenta atbildības un varas robežas, cik būtiska ir prezidenta loma ārpolitikā, kā arī iekšpolitikā. Tiks stāstīts arī par Valsts prezidenta pienākumiem, nozīmi un pieredzi diplomātijas jomā. Bijušais Valsts prezidents dalīsies savās sajūtās par to, kā atgriezties ierastajā dzīvē pēc prezidenta termiņa beigām.

anketu

online

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu