Kimai Kardašianai un Kanje Vestam ekstrēmi plāni (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Televīzijas realitātes šova «Keeping Up with the Kardashians» atklājusies par vīra, repera Kanje Vesta ekstrēmajiem diētas plāniem un to, kā tas varētu palīdzēt abiem ātrāk tikt pie otrā bērniņa.

Kardašiana atklājusi, ka viņas vīrs ir kā apsēsts ar veselīgu uzturu. Kopš brīža, kad Kanje Vests ir noalgojis personīgo šefpavāru, viņš ēd ļoti pareizi, kā arī cer, ka šādi ēšanas paradumi palīdzēs pārim ātrāk tikt pie otrā mazuļa.

«Kanjem ļoti patīk ēst veselīgi un viņam vienmēr ir kāda diēta. Viņam ir personīgais šefpavārs, kurš katru dienu mums gatavo brokastis un sastāda ēšanas plānu visai dienai. Nesen abi sākām apmeklēt dietologu, tāpēc mūsu diēta mainās ik pēc 10 dienām,» pastāstījusi Kima.

Žurnālam «Harper's Bazaar» viņa atklājusi, ka pirmās meitiņas piedzimšana likusi viņai sākt domāt par šādu dzīvesveidu.

«Es gribu būt visa dabīgā un veselībā piemērs. Ar Kanje esam nolēmuši, ka apmeklēsim dietologu, turklāt uzskatu, ka tas palīdzēs man tikt pie otra mazuļa.»

Neskatoties uz veselīgo dzīvesveidu, Kima atklāja, ka reizēm mēdz arī panašķoties, visbiežāk viņa ēd zemesriekstu sviestu.

Televīzijas šovu zvaigzne regulāri apmeklē arī sporta zāli, parasti tas notiek laikā, kad viņas meitiņa guļ.

«Es mēdzu sportot daudz vairāk, taču tagad man vairāk laiks ir jāpavada mājās, jo vēlos būt blakus, kad mana meita pamodīsies. Tas ir vispatīkamākais laiks visā dienā, tāpēc nevēlos laist to garām,» viņa atklāja.

Kardašiana jau ilgu laiku mēģina tikt pie otrā bērniņa, taču tas viņai sagādā grūtības.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu