Eksperti prognozē rīdzinieka Eduarda Rediko uzvaru krievu TV šovā (68)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums no video

Šodien, 17. aprīlī, 22:30 Pirmā Baltijas kanāla tiešajā ēterā būs skatāms šīs sezonas fināls populārajam muzikālajam šovam «Balss. Bērni». Par vienu no visreālākajiem pretendentiem uz uzvaru eksperti uzskata rīdzinieku Eduardu Rediko.     

Projektā gaitā Eduards satrieca žūriju un skatītājus, izpildot «Operu №2» (oriģ. - Krievijas dziedātājs Vitas) un «Hideaway» (oriģ. - Kanādas dziedātāja Kiesza). Informāciju par to, kādu dziesmu viņš izpildīs finālā, šova producenti tur stingrā noslēpumā.

Diemžēl telefonbalsojumā, kurā šovakar tiks noteikts šova uzvarētājs, varēs piedalīties tikai Krievijas iedzīvotāji. Tomēr gribas ticēt, ka uzstāšanās laikā Eduards jutīs daudzo Latvijas līdzjutēju emocionālo atbalstu, un tas vairos viņa spēku un azartu!

Šova «Balss. Bērni» finālā piedalīsies deviņi visspēcīgākie jaunie izpildītāji, un tas, visticamāk, kļūs par šīs sezonas visemocionālāko un krāšņāko TV notikumu.

Aicinām nepalaist garām šova «Balss. Bērni» tiešā ētera finālu «Pirmajā Baltijas kanālā» 17. aprīlī plkst. 22:30!

Iepriekšējās Eduarda Rediko uzstāšanās šovā var noskatīties šeit:

Komentāri (68)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu