Markusam Rivam otrais singls krievu valodā (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju mūziķis, Krievijas populārā talantu šova »Хочу к Меладзе» dalībnieks un Eirovīzijas nacionālās atlases šova «Supernova» finālists, Markus Riva, nelielā laika periodā ir piedzīvojis ļoti ievērojamu fanu pulka pieaugumu un bauda plašu atpazīstamību ne tikai pie mums, bet arī krieviski runājošajā pasaulē. Dziedātājs laidis klajā jau otro singlu krievu valodā, portālam «Apollo» vēsta mūziķa pārstāvji.

Iepriekš klajā laistais singls krievu valodā «Taty» jeb «Take Me Down» izpildīts angļu valodā ir guvis nozīmīgus panākumus, iekarojot vietu Krievijas lielajās mūzikas televīzijās, un joprojām pārliecinoši turpina rotēt un ieņemt labas pozīcijas kanālu topos. Šajā pavasarī, ieskandinot maija sākumu, populārais mūziķis Markus Riva pārsteidz ar savu otro singlu krievu valodā «Krasiva silno», ar kuru cer turpināt savu ekspansiju krievvalodīgajos mūzikas kanālos un radio.

Lūgts pastāstīt vairāk par jauno singlu, Markus atbild: «Dziesmas muzikālās ietekmes noteikti ir 90. gadu house mūzika, kas mani pašu mazliet atgriež tādā nostalģiskā periodā. Šoreiz singlu ierakstīju kopā ar jauniem producentiem no Kijevas, Arthur Dennys. Mūsu sadarbība izvērtās organiska un visnotaļ veiksmīga. Rezultātā, dziesmas bīts ir saulains, dzīvespriecīgs un viegls, bet skanējums - pavisam svaigs.»

Taču Markus atzīst, ka, lai arī skanējums jaunajam singlam ir bezrūpīgs, studijā pavadītas garas un neskaitāmas ierakstu stundas, jo dziedāt krievu valodā mūziķim joprojām ir izaicinājums. «Dziedāt krievu valodā man vēl aizvien ir ļoti grūti, bet tajā pat laikā aizraujoši, jo daru kaut ko, kas ir ārpus manas komforta zonas,» mūziķis aizvien pozitīvi piebilst.

Pozitīvisma lādiņš un Markusam raksturīgais cīņas gars caurstrāvo skaņdarbu, neizbēgami aicinot klausītājus šīs īpašības ielaist sevī. Tas nav noticis nejauši, jau sākotnēji «Krasiva silno» ir iecerēta kā mantra katrai meitenei, kura, no rīta gatavojoties jaunai dienai un klausoties dziesmu, saņemtu vēl vienu apstiprinājumu tam, cik viņa ir skaista.

Runājot par nākotnes plāniem, Markus atklāj, ka pavisam drīz ieplānojis vēlreiz doties uz Kijevu, lai tur sāktu darbus pie videoklipa filmēšanas jaunajam singlam, ar kuru iecerējis priecēt savus fanus pavisam tuvā nākotnē.

Jaunais singls baudīšanai ir pieejams jau no 30. aprīļa, kad tas būs pieejams lejupielādei servisā iTunes. Šai pašā datumā gaidāms arī singla pirmatskaņojums dažādās radiostacijās.

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu