LPF kategoriski noraida, ka censtos panākt Lemberga iecelšanu par premjeru (54)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas Pensionāru federācijas (LPF) kategoriski noraida un norobežojas no informācijas, kas izplatīta medijos par to, ka pensionāri grib valdības gāšanu un cenšas panākt Ventspils mēra Aivara Lemberga iecelšanu par premjeru.

LPF paziņojumā medijiem uzsver, ka federācijas centieni panākt pensionāriem labvēlīgas izmaiņas likumdošanā ir izsaukuši nevēlamas reakcijas no to spēku puses, kas izplata nepatiesu informāciju, cenšoties kompromitēt Latvijas lielāko nevalstisko organizāciju.

«Esam gatavi arī turpmāk konstruktīvi sadarboties ar valsts augstākajām institūcijām un meklēt iespējas, lai panāktu objektīvu un finansiāli izsvērtu pensionāru priekšlikumu risinājumu. Latvijas Pensionāru federācija, pārstāvot lielākās daļas pensionāru intereses, ir atvērta sadarbībai ar visiem Saeimā ievēlētajiem deputātiem un to frakcijām,» teikts LPF paziņojumā.

Komentāri (54)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu