«Nopludināts» Kanjes Vesta jaunais albums (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Sociālajā tīklā «Reddit» «nopludināts» repera Kanjes Vesta jaunākais albums, taču tā kvalitāte esot tik slikta, ka daži lietotāji atsakās to klausīties.

Ilgi gaidītā albuma «Swish» 59 minūtes garo mūzikas failu ierakstījis un publicējis «Reddit» lietotājs «dxnxixlrxsxnxbxrx». Viņš to ierakstījis kāda pasākuma laikā, kurā notikusi albuma noklausīšanās.

Ierakstu publicēja arī tiešsaistes vietne «Hip Hop Heads», taču to drīz pēc tam arī izdzēsa. Ieraksts bija tik sliktas kvalitātes, ka daudzi lietotāji sprieduši, vai vispār ir vērts to klausīties.

«Ierakstam ir ļoti slikta kvalitāte, bet es dzirdu dažus jaunus Kanjes vokālus, tāpēc varu derēt, ka tas ir īstais albums,» norādīja kāds lietotājs.

Kāds cits: «Es nevaru sagaidīt jauno albumu, bet ja tas ieraksts ir tik zemas kvalitātes, ka to nevar pat nedaudz izbaudīt, es, visdrīzāk, pat nepievērsīšu tam uzmanību.»

Repera jaunais albums ir pirmais kopš 2013.gada albuma «Yeezus». Jaunais albums tapis sadarbībā ar seru Polu Makartniju. Oriģinālais albuma nosaukums bija «So Help Me God», taču to nomainīja uz «Swish», un klajā jau ir laistas dziesmas «Only One» un «All Day».

Lai gan oficiālais albuma «Swish» izlaišanas datums nav zināms, Vests iepriekš paziņoja, ka albums būs pilns prieka.

«Albumā ir prieks. Tas nav pilns protesta. «Yeezus» bija protests pret mūziku, ar to es domāju - ja es nevaru darīt to, ko vēlos, es pametu visu un eju mājās, mūziku jūs nesaņemsiet!» pavēstīja Vests. «Bet pašlaik es varu izpildīt 10% no tā, ko vēlos, tāpēc taisām atkal mūziku.»

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu