Reperis Kanje Vests paziņo, ka plāno kandidēt prezidenta vēlēšanās (21)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu reperis Kanje Vests svētdien notikušajā MTV mūzikas balvu ceremonijā paziņoja, ka plāno kandidēt nākamajās prezidenta vēlēšanās.

MTV balvu pasniegšanas ceremonijas laikā Kanje Vests kāpa uz skatuves, lai teiktu runu. Viņš paziņoja, ka plāno kandidēt nākamajās ASV prezidenta vēlēšanās.

«Esmu nolēmis, ka 2020.gadā pretendēšu uz prezidenta amatu,» Vests paziņoja saraustītā pateicības runā. «Es miršu mākslas dēļ, savu uzskatu dēļ, un tas ne vienmēr būs pieklājīgi.»

«Es kaut ko uztinu,» teica Vests, dodot mājienu, ka pirms kāpšanas uz skatuves esot uzsmēķējis marihuānu. «Es zinu atbildi. Mēs esam tūkstošgades mijas bērni.»

Vests ceremonijā ieguva balvu kategorijā «Labākais video ar sociālu zemtekstu» par dziesmu «One Man Can Change the World», kas ierakstīta kopā ar reperi «Big Sean» un dziedātāju Džonu Līdžendu.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu