Kanje Vests izraisa skandālu Ņujorkas modes nedēļā (29)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vairākus dizainerus sadusmojusi amerikāņu repera Kanjes Vesta jaunākās apģērbu kolekcijas sasteigtā iekļaušana Ņujorkas modes nedēļas programmā.

Vesta un kompānijas «adidas» kopīgo kolekciju pēdējā brīdī iekļāva iksezonas modes pasākumā Ņujorkā, kur tā sakrita ar citām ieplānotajām modes skatēm, tostrap dizaineres Annas Bovenas kolekcijas «Nomad VII» prezentāciju.

«Mēs šim notikumam gatavojāmies gadu, un tas prasīja ievērojamu finansiālu ieguldījumu, darbu un apņemšanos,» sacīja Bovena. «Mūsu skates laiks bija saskaņots pirms vairākiem mēnešiem.»

«Kanje zina, ka viņš ir mediju sensācija un ka viņa rīcība nebija ētiska. Mēs esam Dāvids, bet viņš ir Goliāts. Mēs skatē ielikām savu sirdi un dvēseli, to nevajadzētu mīdīt kājām,» teica Bovena, kura pārcēla savu skati uz ceturtdienu, baidoties, ka to aizēnos Vesta kolekcijas izrādīšana.

Taču dizainers Naīms Hāns nolēma nemainīt savas jaunākās kolekcijas skates laiku, lai arī tas sakrita ar slavenību un preses pārstāvju plaši apmeklēto Vesta un «adidas» skati. «Esmu pārliecināts, ka zīmola fani un tie industrijas pārstāvji, kuri patiešām novērtē dizaina mākslu un meistarību, atnāks mūs atbalstīt,» uzsver Hāns.

 

YEEZY SEASON 2!!!! Congrats to my baby for a crazy sick show!!!! #yeezy #adidas

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

YEEZY SEASON2 #NUDES

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu