Smagi saslimusi Žannas Friskes mamma (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievu bulvārpresē pēdējā laikā parādās arvien vairāk intrigas par strīdu starp mūžībā aizgājušās krievu dziedātājas Žannas Friskes tēvu Vladimiru un vīru Dmitriju. Noskaidrojies, ka Žannas dēls Platons turpmāk dzīvos pie tēta, tomēr Frisku ģimene nevēlas to tā atstāt, jo mazuli vairs nesatiek. Strīdu un nesaskaņu rezultātā nopietni saslimusi Žannas mamma.

Strīdi starp Vladimiru Friski un Dmitriju Šepeļevu atspoguļojas uz visu ģimeni. Nataša Friske zaudēja savu meitu, tomēr šobrīd Žannas mamma ir nopietni saslimusi, vēsta «7d.org.ua».

«Mana sieva ir ļoti slima,» žurnālistiem atklājis Vladimirs, atklājot, ka Žannas mammas veselības stāvoklis neļauj celties pat no gultas. «Viņai nopietni lēkā asinsspiediens un cukura līmenis asinīs».

Vladimirs pastāstījis, ka Žannas mamma audzinājusi meitas dēlu Platonu, bet tagad sievietei atņemts šis puisēns. «Iedomājieties, kā tas ir,» norāda Vladimirs, piebilstot, ka arī viņam ir grūti.

Žannas tēvs paziņojis, ka darīs visu, kas viņa spēkos, lai cīnītos par savu ģimeni un atgūtu savu mazdēlu.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu