Kardašiana tēmē uz britu karalisko ģimeni; karaļnamam ir ko teikt (69)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix

Ārvalstu bulvārprese vēsta, ka 34 gadus vecā realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašiana mēģinājusi darīt visu iespējamo, lai tikai sadraudzētos ar visā pasaulē populāro Kembridžas hercogieni Keitu Midltoni.

Kima Kardašiana vienmēr ir ļoti vēlējusies iepazīties ar Midltoni, kā arī iepazīstināt savu dēlu ar Keitas bērniem, tomēr hercogiene ir pret šādu draudzību.

«Kima ir apsēsta ar Keitu, viņai patīk viss, ko dara hercogiene,» kāds avots atklājis amerikāņu tabloīdam «Star». Kima ļoti vēloties iekļūt Midltones draugu lokā.

Kardašianu neattur pat tas, ka abas dāmas dzīvo katra savā kontinentā. Lai iepazītos ar Lielbritānijas prinča Viljama sievu, viņa ir gatava lidot pāri pus pasaulei.

Kopš Kembridžas hercogienes dēla Džordža piedzimšanas Kima ļoti cenšas sazināties ar Keitu, lai abu ģimenes satiktos.

«Viņa vēlas, lai paparaci nofotografētu, kā viņu bērni kopā spēlējas,» teicis kāds avots, piebilstot, ka karaļnams atteicis arī šādam piedāvājumam.

Avoti vēsta, ka Kima jūtas aizvainota, jo hercogienes asistenti neatļauj viņai runāt ar Midltoni. Visi piedāvājumi Kardašianai jāizsaka tikai karaļnama asistentiem.

Komentāri (69)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu