«Coyote Fly» uzstāsies «Weekend Festival» zvaigznes <i>Tungevaag & Raaban</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 12. decembrī klubā «Coyote Fly» uzstāsies Baltijā lielākā elektroniskās deju mūzikas festivāla «Weekend Festival«superzvaigznes  Tungevaag & Raaban - Dj un deju mūzikas producentu duets no Skandināvijas, kas pasākuma organizatoriem pieprasījuši festivāla cienīgu tehnisko raideri un specefektus.

Tungevaag & Raaban ir Dj un deju mūzikas producentu duets no Norvēģijas un Zviedrijas, kas pateicoties kopīgai interesei par elektronisko deju mūziku, sadarbojušies savā starpā, kā arī katrs atsevišķi producējuši mūziku daudzu gadu garumā.

2015. gadā viņi nolēma sadarboties profesionāli augstākajā līmenī, oficiāli izveidojot duetu Tungevaag & Raaban. Duets ir producējis «Kontor Records» sarakstīto «Vindoraa» un Skandināvijas hita dziesmu «Samsara», kas strauji guva panākumus dziesmu topos, kļūstot par viņu debiju. Samsara ir saņēmusi četrkāršo platīna disku Norvēģijā un divkāršo platīna disku Zviedrijā, kā arī tika atzīta par «Spotify» vietu nr.1 gan Norvēģijā, gan Somijā.

«Ar neizsakāmu prieku ziņojam, ka 12. decembrī klubā uzņemsim šī brīža aktuālākos Dj un Baltijā lielākā elektroniskās deju mūzikas festivāla «Weekend Festival» šī gada zvaigznes – Tungevaag & Raaban. Mākslinieki pieprasījuši virkni specefektu, apgalvojot, ka tas nepieciešams, lai radītu īstu festivālu gaisotni arī iekštelpās paredzētajam koncertam klubā «Coyote Fly». Tungevaag & Raaban ir pasaules lielāko festivālu zvaigznes, tajos vienlaikus iekustinot pat 30000 skatītājus. Viņi izteikti spēlē mūsdienu elektroniskās mūzikas festivālu stilā, kas noteikti būs aktuāli daudziem kluba apmeklētājiem.

Tungevaag & Raaban savā tehniskajā raiderī strikti norādījuši, ka telpu nepieciešams aprīkot ar vairākiem CO2 pūtējiem (tai skaitā arī vairākiem rezerves baloniem), konfeti pūtējiem un šāvējiem, lieljaudas lāzersistēmu, lielizmēra LED ekrāniem un citiem specefektiem. Aicinu visus izbaudīt un novērtēt, kā tas sinerģiski kopā izskatīsies mākslinieku nepilnu divu stundu garajā šovā!», stāsta kluba vadītāja Liene Bukbārde.

Video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu