Darbs birojā neļauj notievēt? Tev noderēs šie padomi! (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: See-ming Lee 李思明 SML, CC BY-SA 2.0

Cepumi, konfektes un kūciņas, kuri gozējas uz biroja virtuves kopīgā galda, jo kādam atkal ir vārda vai dzimšanas diena, aicināt aicina tikt apēstiem. Savukārt tas nekādi neiet roku rokā ar tavu apņemšanos šogad dzīvot veselīgāk un nomest kādu kilogramu. Mieru, viss vēl nav zaudēts! Nepieciešama vien disciplīna un daži padomi, kā pie tās pieturēties, raksta «Krasotka.ee».

1. Brokasto

Brokastīm jābūt barojošām un vērtīgām. No tā, ka apēdam sviestmaizi ar tēju vai vispār neko, mūsu organisms cieš. Tāpēc nav nekāds brīnums, ka roka pastiepjas pēc cepumiem vai konfektēm, kuras mīļie kolēģi dāsni sarūpējuši cienastā.

2. Esi viltīga

Ja kāda no kolēģēm izcepusi pīrāgu un lūdz novērtēt viņas kulinārās prasmes, nesteidzies uzreiz to darīt. Tas vienalga netika darīts tevis dēļ. Ja viņa prasa, kā garšoja, tad samelo. Šoreiz tie būs labie meli.

3. Maini tēmu

Runāt skaļi par saviem notievēšanas plāniem nav pārāk gudri. Lai par tavām personīgajām darīšanām un plāniem zina vien tuvākie, ja vien, protams, nevēlies nemitīgi atbildēt uz jautājumiem, dzirdēt komentārus un ieteikumus. Ja kāds jautā, kāpēc tu atsakies no našķošanās, maini tēmu vai saki, ka tā ir ārsta rekomendācija.

4. Iemācies plānot

Kamēr esi apņēmības pilna par savu notievēšanas plānu, sameklē internetā veselīgas receptes, iepazīsties ar ēdienu kaloritāti, lai pēcāk zinātu, ko gatavot. Vēlams, lai savu uzturu tu plānotu nedēļai uz priekšu – tad būs mazāka iespēja, ka «norausies».

5. Dzer ūdeni

Ūdens ir ļoti svarīgs gan tavam izskatam, gan veselībai. Turklāt tas spēj lieliski aizpildīt kuņģi, nomācot emociju uzplūdā radošos kāri pēc kā neveselīga. Katru reizi, kad gribi panašķoties, padzeries. Tas strādā!

6. Uzkod prātīgi

Aprobežoties tikai ar pamata maltītēm ir neiespējami, taču tā vietā, lai piepildītu sava darba galda atvilktnes ar šokolādītēm un čipsiem, starp maltītēm izvēlies uzkost ko veselīgāku – riekstus, augļus vai dārzeņus. Tie remdēs izsalkumu, taču nekaitēs tavam diētas plānam.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu