Pretrunīga informācija par ķīlnieku krīzi Kipras lidostā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ēģiptē beigusies Civilās aviācijas ministra sasauktā preses konference, kurā atklājies, ka ķīlnieku krīze Larnakas lidostā Kiprā nebūt nav galā.

Iepriekš izskanēja ziņas, ka atbrīvoti visi lidmašīnas pasažieri, taču konferencē atklājās, ka lidmašīnā palikuši vēl trīs pasažieri un četri apkalpes locekļi.

Joprojām nav izvirzītas nekādas konkrētas prasības, lai gan iepriekš izskanēja informācija, ka nolaupītājs vēlas redzēt savu bijušo sievu.

«EgyptAir» savā mājas lapā ziņo, ka, lidmašīnai paceļoties no Aleksandrijas, tajā atradās 56 pasažieri, septiņi apkalpes locekļi un viens apsargs.

Tāpat Ēģiptes Ārlietu ministrija noliegusi, ka tās pārstāvji iepriekš «The Guardian» žunālistam nolaupītāju nosaukuši par «idiotu».

«Teroristi ir traki, bet viņi nav stulbi. Šis puisis ir stulbs,» iepriekš ziņots, ka noradījis kāds Ēģiptes Ārlietu ministrijas pārstāvis «The Guardian» žurnālistam, kurš jautājis par iespējamiem uzbrucēja motīviem.

Jau iepriekš ziņots, ka uzbrucēja ģimene paziņojusi, ka Ibrahims Samaha ir garīgi nestabils. Viņš it kā pieprasījis politisko patvērumu Kiprā un licis nogādāt vēstuli viņa bijušajai sievai.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu