Brazīlijā laupītāji izraisa autobusa katastrofu (4)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Brazīlijas dienvidos laupītāji izraisījuši autobusa katastrofu, kurā gājuši bojā desmit un ievainoti 24 cilvēki, paziņoja policija.

Autobuss ar 40 pasažieriem bija ceļā no Presidente Prudentes pilsētas Sanpaulu štatā uz Paragvajas robežu, kad sestdienas pēcpusdienā Paranas štatā uz to atklāja uguni laupītāji, kas brauca apvidus automašīnā. Vadītājs zaudēja kontroli pār autobusu un tas ietriecās kokā.

Starp bojāgājušajiem ir arī autobusa šoferis, taču netiek ziņots, vai viņš zaudējis dzīvību no laupītāju raidītas lodes vai arī no trieciena, autobusam saduroties ar koku.

Autobuss bija pēdējais piecu autobusu kolonnā. Šo autobusu pasažieri devās uz Paragvaju, lai tur iegādātos dažādas preces un vēlāk tās pārdotu dārgāk Brazīlijā.

Domājams, ka laupītāji atklāja uguni uz autobusu, lai piespiestu tā vadītāju apstāties un tad aplaupītu autobusā esošos cilvēkus.

Pavisam uz autobusu raidītas vismaz piecas lodes, paziņojusi policija.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu