Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Lielo izmēru modele grūtniecības devītajā mēnesī publicē kailfoto (102)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram.com

Slavenā lielo izmēru modele Tesa Holideja pavisam drīz otro reizi kļūs par māmiņu. Modele savās Instagram kontā dāsni dalās ar fotogrāfijām un emocijām.

Tesa stāsta, ka visbiežāk viņai jādzird replika, ka viņas grūtniecība nav pamanāma, tāpēc viņa publiskojusi foto, kurā redzama grūtniecības devītajā mēnesī.

Vairums sociālo tīklu lietotāji ir pozitīvi, bet Tesai grūtniecības sakarā bieži nākas dzirdēt ko tādu kā - «Vai bija grūti tikt pie bērna?» «Kā tu tiki pie bērna?» Uz to Tesa atbild, ka viņas grūtniecība iestājās tādā pašā ceļā, kā stāvoklī paliek jebkura sieviete.

Modele Tesa Holideja (Tess Holidey) sver 155 kilogramus, turklāt pēdējā laikā viņas vārds modes pasaulē sāk izskanēt arvien biežāk.

Tesa Munstere ( modeles vārds - Tess Holliday) ir 30 gadus veca modele, kura valkā 22 izmēra apģērbu, pirmais viņas ievērojamais līgums tika parakstīts ar modeļu aģentūru «MiLK Management».

Par modeles karjeru viņa sapņojusi jau sen. Kad vēl bijusi skolniece, 15 gadu vecumā, vēlējusies pievērsties plus izmēra modeles karjerai, bet viņai atbildēts, ka modeles profesijai viņa ir pārāk maza (1.67) un pārāk apaļa.

Tomēr viņas modeles karjera izvērsās veiksmīgi. Tagad Tesa ir piedalījusies dažādos apģērbu un kosmētikas reklamēšanas projektos. Viņa saka, ka modeles darbs ir cēlis viņas pašapziņu, viņa ir labāka mamma savam desmit gadus vecajam dēlam. Tesa aicina visus neuztraukties un būt apmierinātiem ar to, ko daba devusi.

Komentāri (102)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu