Lielbritānijā dzīvojošie Latvijas valstspiederīgie Londonā varēs tikties ar Vējoni (26)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Lielbritānijā dzīvojošie Latvijas valstspiederīgie Londonā 19.jūlijā varēs tikties ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni, kurš no 18.jūlija līdz 20.jūlijam uzturēsies oficiālā vizītē Lielbritānijā, aģentūra LETA noskaidroja Latvijas vēstniecībā Lielbritānijā.

Uz tikšanos ar Vējoni Daugavas Vanagu fonda Londonas namā no plkst.18.30 aicina Latvijas vēstnieks Lielbritānijā Andris Teikmanis.

Interesenti tiek aicināti uz tikšanos, līdzi ņemtot personu apliecinošu dokumentu ar fotogrāfiju un iepriekš obligāti piesakoties vietnē «eventbrite.co.uk/e/latvijas-valsts-prezidenta-rvejona-tiksanas-ar-tautiesiem-londona-tickets-26348895255».

Jau vēstīts, ka Vējonis uzturēsies oficiālā vizītē Lielbritānijā, kuras laikā prioritātes būs NATO un drošības jautājumi, kā arī tautiešu interešu aizstāvība, aģentūru LETA iepriekš informēja Vējoņa preses padomnieks Jānis Siksnis.

Tā ir iepriekš plānota vizīte, kas paredzēta kā pirmais NATO dalībvalsts apmeklējums pēc alianses valstu vadītāju samita Varšavā, kurā plānots pieņemt svarīgus lēmumus par NATO spēku palielināšanu Austrumeiropā, tostarp Latvijā un pārējās Baltijas valstīs, skaidroja Siksnis. Līdz ar to liela uzmanība Valsts prezidenta vizītes laikā tiks veltīta drošības jautājumiem.

Siksnis skaidroja, ka pēc Lielbritānijā notikušā referenduma par izstāšanos no Eiropas Savienības (ES) dienaskārtībā ir nonākuši ar šo aktualitāti saistīti jautājumi. Valsts prezidents jau iepriekš ir norādījis, ka Latvijas prioritāte ir Lielbritānijā dzīvojošo tautiešu interešu aizstāvība, abu valstu turpmākā ekonomiskā sadarbība, kā arī ES dalībvalstu kopējās intereses.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu