Izplatās biedējošas baumas par Īrijā pazudušo latvieti un viņas draugu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no "baltic-ireland.ie"

Jau gandrīz 15 mēnešus bez vēsts ir pazuduši dublinietis Villijs Mogens un viņa draudzene, Latvijas valstspiederīgā Anastasija (Anna) Varslavāne.

Vīrieša ģimene nesen medijiem atklājusi, ka viņi joprojām tiek mocīti gan ar nežēlīgām baumām par to, ka pāris ir aizbēdzis uz Spāniju, gan arī ar prātam neaptveramām detaļām par abu nāvi, vēsta «Balticireland.ie», atsaucoties uz «Dublinlive.ie».

Kā jau ziņots, Mogens un Varslavāne pēdējo reizi tika redzēti 2015.gada 14.aprīlī. Kopš tā laika viņu atrašanās vieta nav zināma. Gan radinieki, gan likumsargi uzskata, ka abi ir nogalināti, un viņu ķermeņi aprakti kādā nezināmā vietā.

Pazudušā vīrieša māte Helēna pastāstīja, ka ģimene ir pārliecināta par dēla un viņa draudzenes nāvi. Viņa sacīja, ka slepkavas spīdzinot ģimeni arī ar «slimiem» stāstiem par to, kādā veidā viņu dēls nomiris un kas ar viņu ticis darīts. Tiek uzskatīts, ka slepkavas izplata šos šausminošos stāstus cerībā, ka ģimene aiz sāpēm kļūs vāja un atteiksies no abu pazudušo meklēšanas. Ģimenei ticis stāstīts, ka Villijs sists ar āmuru, spīdzināts, viņa ķermenis pēc tam dedzināts un sadalīts.

Tēvs Džo norāda, policija zina, ka pāris nav devies uz Spāniju un ģimene zina, ka abi tika noslepkavoti dienā, kad pazuda. Tomēr radiniekiem tiek piegādātas arvien jaunas baumas.

«Baumas ir kā garīga spīdzināšana. Viņi cer, ka tas mūs iznīcinās. Viņi cer, ka mēs atkāpsimies un vairs nemeklēsim Villiju un Annu.»

Vecākiem tiek stāstīts, ka no viņu dēla nekas nav atlicis un nav vērts viņu meklēt, un tas padara ģimenes dzīvi par murgu. Viņi stāsta, ka ik dienas domā par to, kas dēlam bijis jāpārcieš pirms nāves, galvās skan dēla un Annas kliedzieni. Kamēr neviens nezina, kā abi tika noslepkavoti, neviens arī nezina, kādas sāpes viņi pārcieta.

Villija tēvs tomēr saka, ka ģimene nekad nepadosies: «Mēs nekad nepārstāsim meklēt taisnīgumu. Nekas mūs neapturēs meklēt Viljamu un Annu.»

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu