«Positivus» atklāj, kas uz galvenās skatuves aizstās Eliju Goldingu (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viens no šobrīd pasaulē populārākajiem mūzikas  producentiem un dīdžejiem Marks Ronsons piektdienas naktī ar īpašu festivāla jubilejai veltītu DJ priekšnesumu uzstāsies uz «Lattelecom» skatuves, rūpējoties par desmitgades krāšņāko ballīti Salacgrīvā.

Slavenais dziesmas «Uptown Funk» autors aizstās slimības dēļ atceltās Elijas Goldingas uzstāšanos uz lielās skatuves. Precīzs uzstāšanās laiks vēl nav zināms, tomēr iepriekš bija paredzēts, ka mūziķis uz «Nordea» skatuves uzstāsies plkst. 1.00.

Goldinga saviem faniem Latvijā raksta: «Man ir ļoti žēl, ka šajā nedēļas nogalē nevarēšu būt pie jums. Es neesmu vesela un man ir ieteikts nelidot. Es ar prieku gaidīju šo koncertu, un ceru, ka varēšu atgriezties nākamgad.»

Marks Ronsons darbojas ne tikai kā veiksmīgs producents, bet arī kā talantīgs solo mākslinieks un dīdžejs, brīvi peldot visdažādākajos mūzikas žanros, sākot no hiphopa un elektronikas, un beidzot ar alternatīvo roku. Sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā Kaiser Chiefs, Adeli, Eimiju Vainhausu, Robiju Viljamsu un daudziem citiem, mūziķis festivāla lielo skatuvi pirmo reizi «uzspridzināja» 2011. gadā, uzstājoties kopā ar savu grupu kā apvienība «Mark Ronson & The Business Intl».

Pērn Ronsons laida klajā dziedātājai Eimijai Vainhausai veltīto albumu «Uptown Special». Albuma singls «Uptown Funk», kas tiek izpildīts kopā ar Bruno Marsu, šogad saņēmis divas «Grammy» balvas – kā Gada ieraksts un Labākā mūzikas performance. «Grammy» nomināciju savā kontā Ronsons saņēmis arī kā Bruno Marsa izpildītā hīta «Locked Out of Heaven» producents.

Jau ziņots, ka «Positivus» festivāls Salacgrīvā šogad norisināsies no 15. līdz 17.jūlijam.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu