Miljonārs Maligins esot veicis izmaiņas testamentā (162)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pagājušajā nedēļā apprecējās latviešu aktrise Elīna Dzelme un uzņēmuma «Olainfarm» valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins. Zinātāji izdevumam «Vakara ziņas» vēsta, ka miljonārs nule kā veicis korekcijas arī savā mantojumā.

Elīnas Dzelmes un Valērija Maligina attiecības aizsākās apmēram 2015.gada sākumā. Tolaik miljonārs apgalvoja, ka Elīna ir talantīga māksliniece.

Lai arī vēl šī gada pirmajā pusē klīda baumas, ka Dzelme un Malagins pārtraukuši savas attiecības, viņu jūtas tomēr izrādījās spēcīgākas - abi apprecējās 21.oktobra pēcpusdienā.

Zinātāji izdevumam «Vakara ziņas» vēsta, ka Dzelmei esot liela ietekme pār sava vīra biznesu. Maligins esot veicis izmaiņas savā mantojumā, kur šobrīd parādījies arī jaunās sievas vārds.

Šī gada vasarā tika dibināts arī Dzelmes un Maligina kino producēšanas uzņēmums SIA «Egotrashcinema». Dzelmei pieder 60% «Egotrashcinema» daļu, bet Maliginam - 40%.

Komentāri (162)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu