Jaunums kriminālliteratūras pazinējiem (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Izdots spraigs un ievelkošs kriminālromāns, kas raisa neatslābstošu interesi līdz pat negaidītam atrisinājumam! Kristīna Doda «Atriebes impērija», tulkojusi Ingūna Jundze, vāka dizains Dairis Hofmanis, 480 lpp.

Veiksmīgā dizainere Teilore Samersa kļūst par nejaušu liecinieci noziegumam, kuru viņai izdodas novērst. Par to viņai nākas samaksāt ļoti augstu cenu. Viņa zaudē visu – darbu, reputāciju un pat savu vārdu.

Drosme, azarts un izdzīvošanas alkas aizved Teilori uz bērnības kalniem, kuros mīt melnie lāči, vientuļi romantiķi un aukstasinīgi noziedznieki.

Šis dramatiskais stāsts liek aizturētu elpu sekot varoņu gaitām ceļā pretim taisnīgai atriebei un romantiskam piepildījumam. Autores romāni tiek gaidīti un lasīti visā pasaulē, jo alkas pēc piedzīvojumiem un mīlestības dzīvo ikkatrā cilvēkā.

Kristīna Doda ir New York Times bestselleru autore, kuras romāni pārtulkoti vairāk nekā piecpadsmit valodās, viņa ir saņēmusi Amerikā prestižo mīlestības romānu balvu «Zelta sirds» un «Rita».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu