Labdarības balle Rīgas Latviešu biedrībā – ir lūgts ikviens (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau piekto reizi Rīgas Latviešu biedrībā 17. novembrī notiks valstī lielākā un vienīgā Balle par godu Valsts jubilejai. Pacelsim galvas, būsim lepni, mūsu valsts ir tik stipra, cik stipri esam paši. Pirms gandrīz 150 gadiem šai mājā pulcējās pirmie latviešu uzņēmēji, liekot pamatus neatkarīgai Latvijai.

Ko nespēj valdības, to iespēj tauta – miljoniem eiro šais gados jau ziedoti tiem, kam jāpalīdz. Skaistās balles mērķis ir sumināt ikvienu ziedotāju. Balles mērķis ir sumināt Latviju, ko simbolizē Rīgas Latviešu biedrība un tās nams. Jau 150 gadus tas joprojām ir noturēts tautas īpašumā un, pateicoties priekšsēdētāja Gunta Gailīša darbam un RLB Valdei, arī izvilkts no ūtrupes bedres.

Balles ieejas ziedojums ir 50 Eur/pers., no kā puse paliks ziedojuma kontā mūsu tautas pamatu pamata - RLB ēkas atjaunošanai. Izgaismotais Rozentāla panno virs ieejas, jaunie karogu masti un kāpņu margas – tie ir jūsu iepriekšējo gadu ziedojumu augļi. Labdarības balles patronese ir Latvijas eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga.

Nozīmīgs Balles notikums ir izsole ar latviešu slavenāko mākslinieku darbiem, ko mākslinieki ziedo balles mērķim. Šīs Balles izsolē piedalās mākslinieki Agija Audere, Artis Bute, Ilze Preisa, Kārlis Siliņš, Pēteris Postažs, Sarmīte Caune un Una Lekuze. Izsolē ieņemtā nauda paliek ziedojumu kontā.

Vēl par Jūsu ziedojuma otru pusi:

  • Koncerts un balles mūzika: Raimonda Ozola kameransamblis un deju orķestris «Mirāža»;
  • Vakariņu bankets;
  • Loterija un nedēļas nogales ar «Porsche 911» izsole;
  • Šampanietis pusnaktī;
  • Kopīga sadziedāšanās Arvīda Platpera akordeona pavadībā;
  • Pēc balles svinīgs nakts gājiens uz Brīvības pieminekli, noliekot ziedus Tēvzemei un Brīvībai.

Dress code: smokings vai melns uzvalks kungiem un vakarkleita dāmām.

Pērnā gada balle

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu