Lielākā daļa Portlendā pret Trampu vērstās demonstrācijas dalībnieku nemaz nav piedalījušies vēlēšanās (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Oregonas štata pilsētā Portlendā pēc pagājušajā nedēļā notikušās pret jaunievēlēto prezidentu Donaldu Trampu vērstās protesta demonstrācijas laikā tika aizturēti 112 cilvēki, un, kā izrādās, lielākā daļa no viņiem vēlēšanās nemaz nav piedalījušies, raksta Lielbritānijas medijs «The Independent».

Vietējais televīzijas kanāls KGW, izvērtējot štata vēlētāju reģistrā iekļauto informāciju, secinājis, ka 79 no protestos aizturētajiem cilvēkiem nemaz nav piedalījušies vēlēšanās vai pat nav bijuši reģistrējušies kā vēlētāji.

Protesti pēc Trampa triumfa vēlēšanās Portlendā notika nākamās piecas dienas pēc vēlēšanām.

Saskaņā ar policijas aplēsēm, protestos ceturtdienas naktī Portlendā tika nodarīti zaudējumi vismaz viena miljona dolāra apmērā.

Kāds no protesta dalībniekiem kanālam KGW pauda viedokli, ka neesot objektīvi spriest tikai pēc protestos aizturētajiem cilvēkiem, jo viņi nepārstāvot lielāko daļu protestu dalībnieku.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu