Baznīcās ar septiņiem koncertiem svinēs «Adventa mūzikas svētkus» (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Svētdienās no 27.novembra līdz 18.decembrim ar septiņiem dziesminieku koncertiem baznīcās svinēs «Adventa mūzikas svētkus»,  informēja pasākuma pārstāve Inese Sērdiene.

Koncertos piedalīsies tādi dziesminieki kā Laura Bicāne, Ieva Akuratere, Goran Gora, Kārlis Kazāks, Silvija Silava un Haralds Sīmanis.

Pirmais koncerts norisināsies svētdien, 27.novembrī, plkst.12 Rīgas Svētās Trīsvienības baznīcā. Bicāne muzicēs kopā ar domubiedriem Ievu Supjevu un Ansi Kluci. Savukārt plkst.13 Rīgas Krusta baznīcā dziedās Akuratere, kurai pievienosies arī Matīss Akuraters un Leons Sējāns.

Otrajā adventes svētdienā, 4.decembrī, plkst.13 Rīgas Svētā Antona Romas baznīcā muzicēs Goran Gora, savukārt plkst.14 Rīgas Jaunajā Svētās Ģertrūdes baznīcā koncertu izpildīs Kazāks.

11.decembrī plkst.14 Rīgas Mateja baznīcā muzicēs Silava kopā ar meitu Sniedzi Prauliņu, bet plkst.14.30 Rīgas Vecajā Svētās Ģertrūdes baznīcā dziedās un sveicienus no Gaiziņa sūtīs Haralds Sīmanis.

«Adventa mūzikas svētku» noslēgumā, 18.decembrī plkst.14, dziesminieki pulcēsies kopīgā koncertā Rīgas Lutera baznīcā, kur muzicēs Akuratere, Silava, Prauliņa, Bicāne, Kazāks un Sīmanis. Noslēguma koncertu vadīs Ēriks Pozemkovskis.

«Adventa mūzikas svētki» Rīgā klausītājiem pieejami bez ieejas maksas. Koncertus rīko Austras biedrība, atbalsta Rīgas dome un pasākumu norises vietas. Koncertu idejas autore un producente - Signe Sniedze.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu