«Lauku sētā» mīlējas uz nebēdu; šovu pamet skandalozās Violeta un Sanita (91)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunajā nedēļā darbu «Lauku sētā» netrūka – šova dalībnieki tika pielikti pie darbiem zirgu stallī – viss jāizmazgā, jānobalsina, pamatīga netīrība un smērēšanās. Čaklajām māsiņām jāpierāda sevi darbu vadītāju lomā. Nedēļas vidū dalībnieki beidzot uzzina, ka saimniecība atrodas Daugavas krastā un saņem uzdevumu iztīrīt Daugavmalu no kārkliem un atjaunot saimnieces plostus.

Strādājot pie Daugavas, dalībnieki nemaz nenojauta, ka viens no iepriekš izbalsotajiem pāriem – Vija un Ilgvars – apmeties uz salas Daugavas vidū. Pāris, kurš ir vien kopā trīs mēnešus, joprojām izdzīvo «taureņus vēderā» un ļaujas mīlas priekiem. Un pārim iet karsti – viņi bauda saldas bučas, romantiku un par darbiem nebēdā!

Darba nedēļas noslēgumā kādam no pāriem arī bija jāpamet šovs, un šoreiz bija pienākusi kārta pievilcīgajām un skarbajām dāmām Violetai Stepanovai un Sanitai Rozenbergai, kuras, dodoties mājup, paspēja gan paviloties, gan padziedāt.

Tikmēr pārējie dalībnieki viegli uzelpoja, jo nu šovā pēc neskaitāmajiem skandāliem būs gaidāms miers un klusums! Vai tiešām? To uzzināsiet jau nākamajā nedeļā!

Komentāri (91)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu