Ģimenes draugs pastāsta par Melānijas Trampas «cīņu» ar jauno lomu (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kamēr Donalds Tramps lepni gozējas laikrakstu un ziņu portālu pirmajās lapās visā pasaulē, tikmēr viņa sieva pirmā lēdija Melānija Trampa «cīnās» ar savu jauno lomu un uzmanību, kas tai nāk līdzi, portālam «Us Weekly» atklāj ģimenei tuvu stāvošs avots.

«Šāda dzīve nebija viņas sapnis. Tas bija Donalda sapnis,» atklāj Trampa draugs un stilists Filips Blohs (Phillip Bloch). «Patiesībā tas nav viegli.»

To apstiprina arīdzan fakts, ka M.Trampa dzīvos Ņujorkā, kamēr viņu 10 gadus vecais dēls Barons pabeigs skolu.

Kopš inaugurācijas dienas pirmā lēdija lielākoties laiku pavada krāšņajā dzīvoklī, neizejot sabiedrībā. «Viņa kļūst arvien noslēgtāka,» atklāj Blohs. Pat dēls nespējot viņu izvilināt doties ārpus mājas.

Pirms inaugurācijas Trampa pāra dēlu uz privātskolu veda ģimenes šoferis ar apvidus auto, taču tas bija pirms piketētāji sarīkoja demonstrāciju pie viņu mājas. Nu Baronu uz skolu vedot un no skolas izņemot Slepenais dienests, apgalvo ģimenei tuvu stāvošais avots.

Pastiprinātā uzmanība, kas nāk līdzi ar pirmās lēdijas titulu, padarījusi viņu «nelaimīgu» un liekot justies «nožēlojami», «Us Weekly» sacījis vēl kāds avots.

«Katra pirmā lēdija rada savu lomu pati. Tas notiek ar laiku,» «The Washington Post» stāsta bijusī Baltā nama sabiedrisko attiecību sekretāre Anna Stoka (Ann Stock). «Ģimenes labklājība un labsajūta ir jebkura prezidenta un viņa kundzes prioritāte.»

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu