Jauneklīgais Andris Kivičs «iesoļo» piektajā gadu desmitā (85)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Dziedātājs, biogrāfs, dzejnieks, televīzijas raidījumu vadītājs un bijušais sportists Andris Kivičs 30. maijā svin 40. dzimšanas dienu, tādējādi iesoļojot jau piektajā gadu desmitā.

Kivičs atpazīstamību ieguva 2001. gadā, kad nodibināja poproka grupu «Z-Scars». Grupa slavas stundu piedzīvoja divus gadus vēlāk, kad Kivičs kopā ar grupasbiedriem izdeva debijas albumu «Starp tevi un mani,» kurā dzirdami hiti «Tu tuvojies sev» un «Ja tu esi viens».

Kivičs ar grupu ir triumfējis «Muzikālajā bankā,» kā arī ticis nominēts vairākām «Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvām» - labākā debija, labākais albums un labākā roka dziesma.

Grupa «Z-Scars», kura pagājušajā gadā nosvinēja pastāvēšanas 15. gadadienu, kopumā izdevusi sešus studijas albumus.

Kivičs lielu dzīves daļu pavadījis Anglijai piederošajā Džērsijas salā, strādājot par celtnieku. Atgriežoties Latvijā, pievērsies dzejas rakstīšanai uz izdevis arī autobiogrāfisku grāmatu, kā arī uzsācis televīzijas raidījumu vadīšanu.

Dziedātājs ir trīs reizes precējies. Ar Madaru, kura dāvājusi Andrim divas meitas – Keitiju un Kimu, mūziķis ir laulībā jau piecus gadus.

No iepriekšējām attiecībām ar stilisti Danu Dombrovsku, kuru mūziķis tā arī neapņēma par sievu, viņam ir dēls Kristofers Pauls.

Tāpat mūziķis savulaik iekūlies dažādos skandālos, piemēram, 2005. gadā smagi piekāvis žurnālistu Juri Milleru, kurš izdevumā «Vakara Ziņas» publicējis Andra bijušās mīļotās Danas kailfoto.

Komentāri (85)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu