Raidījumi «Kas Karsts Positivus» iesildīs apmeklētājus pirms festivāla (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gaidot Latvijas vērienīgāko vasaras festivālu – «Positivus», kanāls «360TV» sarūpējis īpašu programmu, kas ļaus iesildīties festivālam un vērot tā norisi TV ekrānos. Jau no pirmdienas, 10. jūlija ik vakaru kanālā «360TV» varēs noskaņoties uz «Positivus» viļņa kopā ar raidījuma «Kas Karsts Positivus» speciālizlaidumiem, bet festivāla laikā baudīt tiešraides no lielākajām skatuvēm, reportāžas no aizkulisēm, kā arī intervijas ar mūziķiem un festivāla viesiem.

«Kas Karsts Positivus» četri raidījumi «360TV» būs skatāmi no 10. –13 jūlijam ik vakaru plkst.19:00, un būs veidoti līdzīgi skatītāju iemīļotajam un allaž aktuālajam raidījumam «Kas Karsts». Studijā pie šarmantās raidījuma vadītājas Kristīnes Komarovskas viesosies sabiedrībā zināmas personības – Elita Patmalniece, Olga Rajecka, Lelde Lietaviete, Aivis Ceriņš un citi, atklājot savus neparastos festivāla piedzīvojumus un aizkulišu stāstus, savukārt dažādas raidījuma rubrikas piedāvās uzzināt, kā festivālam gatavojas pašmāju slavenības.

Uz 11 ātriem un asprātīgiem jautājumiem par un ap «Positivus» festivālu atbildēs viens no festivāla organizatoriem Ģirts Majors, mūziķi Ralfs Eilands, Edavārdi, Markus un Riva, TV personība Ketija Šēnberga, aktieris Andris Bulis un citi. Rubrikā «Gaumes jautājums» slavenību festivāla stilu vērtēs modes eksperts Aleksandrs Pavlovs, savukārt gardēžiem būs iespēja ielūkoties šefpavāra Mārtiņa Rītiņa virtuvē un uzzināt, kādus «Slow Food Riga» gardumus jau nākamajā nedēļas nogalē varēs baudīt festivāla viesi.

Savukārt visu festivāla norises laiku no 14. –16. jūlijam kanālā «360TV» varēs vērot tiešraides no «Positivus» lielākajām – «Lattelecom» un «Nordea» – skatuvēm, uz kurām uzstāsies festivāla gaidītākie viesi: «Pixies», Ellie Goulding, «The Lumineers», «Grandmaster Flash» un citi. Ēterā redzēsim arī mūzikas ekspertu Tomu Grēviņu un TV personības Kristīni Komarovsku un Leldi Lietavieti, kas no Salacgrīvas ziņos par visiem aktuālākajiem festivāla piedzīvojumiem. Viņi iekļūs aizkulisēs, sarunāsies ar mūziķiem un spilgtākajiem festivāla viesiem. Sociālo mediju speciālists Artūrs Mednis skatītājus izklaidēs, veidojot «Positivus» dienasgrāmatas, kurās apkopos dažādus neparastākos un košākos notikumus no festivāla teritorijas un telšu pilsētiņas.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu