Uzbrucējs Ēģiptes kūrortā nodūris divus Ukrainas tūristus (64)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ēģiptes kūrortpilsētā Hurgadā piektdien uzbrucējs ar nazi nogalinājis divus Ukrainas pilsoņus, bet vēl četri ārvalstu tūristi uzbrukumā ievainoti, paziņojusi Ēģiptes Iekšlietu ministrija un avoti drošības dienestos.

Uzbrucējs esot aizturēts un šobrīd tiek noskaidrots uzbrukuma motīvs, pavēstījusi ministrija, piebilstot, ka aizdomās turamais uz kūrortu, kas atrodas pie Sarkanās jūras, esot atpeldējis no netālu esošās publiskās peldvietas.

Informācijas avoti drošības dienestos un slimnīcā atklājuši, ka nogalinātas divas Ukrainas pilsones. Hospitalizēti vēl vairāki cilvēki, tomēr viņu valstiskā piederība nav zināma.

Ukrainas Ārlietu ministrijas konsulārā departamenta vadītājs Vasils Kiriličs atteicies komentēt notikušo, kamēr no Ēģiptes nav saņemta oficiāla informācija.

Ēģiptes drošības spēki Sīnāja pussalā cīnās pret islāmistu ekstrēmistiem, kuri jau ir sarīkojuši uzbrukumus tūristiem.

2016.gada janvārī divi ar šaujamieroci, nazi un pašnāvnieka jostu bruņoti teroristi sarīkoja uzbrukumu Hurgadas pludmalē, ievainojot divus tūristus.

Komentāri (64)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu