Vācu mediji Kembridžas hercogieni nodēvē par jauno princesi Diānu (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lielbritānijas princis Viljams ar sievu Ketrīnu 19. jūlijā ieradās karaliskajā vizītē Vācijā. Kembridžas hercogu viesošanās šajā Eiropas valstī līdz šim noritējusi tik veiksmīgi, ka vācu mediji Keitu nodēvējuši par jauno princesi Diānu, ziņo Lielbritānijas medijs «Daily Mail».

Atspoguļojot Kembridžas hercogu viesošanos Vācijā, mediji Keitu nodēvējuši par jauno «siržu princesi». Līdz šim tā tikusi dēvēta tikai prinča Viljama mamma - Velsas princese Diāna, kura publiskos pasākumos vienmēr radīja labestīgas un mīlošas sievietes iespaidu.

Laikraksts «The Berliner Zeitung» vēsta, ka fotogrāfijas, kurās Keita redzama apskaujot bērnus, likušas atgādināt par Velsas princeses Diānas sirds siltumu. Notikuma atspoguļojuma virsraksts ziņo, ka priekš bērniem Keita ir sirds princese.

19. jūlijā princis Viljams ar sievu Keitu viesojās «Straßenkinder» labdarības centrā, kas atbalsta bērnus ar grūtībām un sarežģītu pagātni. Pasākuma laikā Kembridžas hercogi laipni sarunājās ar bērniem, kā arī apskāvās ar viņiem.

Princese Diāna savas labestīgās izturēšanās dēļ ārvalstu medijos joprojām nereti tiek dēvēta par «tautas siržu princesi».

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu