Galkins intervijā atklāti stāsta par Pugačovas sirdslēkmi un bērnu surogātmāti (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Humorists un televīzijas raidījumu seja Maksims Galkins (41) plašākai sabiedrībai beidzot atklājis informāciju par sievas, Krievijas estrādes leģendas Allas Pugačovas (68), sirdslēkmi, kā arī pastāstījis, kādas ir ģimenes attiecības ar dvīņu surogātmāti.

Pavasarī medijos nonāca ziņa, ka Alla pārcieta sirdslēkmi, taču jau vasarā dīva aktīvi bauda atpūtu Latvijā un piedalās daudzos sabiedriskos pasākumus, apmeklējot arī «Laima Rendez Vous Jūrmala» . «Nē, nē, viņai bija plānveida pārbaude. Viss ir kārtībā. Alla bija pie ārsta, mazliet pagulēja klīnikā, viņai veica koronarogrāfiju, un pēc divām dienām mēs jau kāpām vilcienā un braucām uz Jūrmalu,» intervijā ar žurnālu «Ieva» stāstīja Galkins.

Tāpat intervijā ar izdevumu viņš runāja par vienu no pāra visapspriestākajiem attiecību «stūrakmeņiem» - bērnu iegūšanai izmantoto surogātmāti.

«Nē, mums nav nekādu kontaktu. Surogātmātes palīdzība tajā līmeni, kādā ar to saskārāmies mēs, ir pilnīgi anonīma un maksimāli ētiska pret visām iesaistītajām pusēm. Surogātmāte nezina, kā bērnus viņa iznēsā. Es nekad ar viņu neesmu ticies. Tomēr es sekoju, lai viņa ar visu būtu nodrošināta - un viss. Šī sieviete pret to izturējās ļoti atbildīgi, un viņai ir arī sava ģimene un savs bērniņš.

Bet par mūsu bērniem - viņiem tas nav nekāds noslēpums! Nākotnē mēs noteikti nedomājam no bērniem slēpt apstākļus, kādos viņi nākuši pasaulē,» apgalvo Galkins.

Kā jau ziņots, Pugačova un Galkins ar saviem bērniem, dvīņiem Elizabeti un Gariju, Latvijā ieradās jūnija sākumā.

Pilnu interviju ar Maksimu Galkinu lasiet žurnāla «Ieva» jaunākajā numurā.

 

Я ЖИЗНЬ пою.Мне СЧАСТЬЕ не прощают.

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) on

 

Дамысдюн. Высокие отношения! #лаймалла #дамысдюн @alla_orfey @laima_vaikule_official

A post shared by Максим Галкин | Official (@maxgalkinru) on

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu