Pretimigrācijas aktīvisti autobusa krēslus notur par burkās tērptām sievietēm (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook"

Norvēģijas pretimigrācijas aktīvistu grupa kļuvusi par apsmiekla objektu sociālajā tīklā «Facebook» pēc tam, kad grupas biedri tukšas autobusa sēdvietas noturējuši par burkās tērptām musulmaņu sievietēm, raksta Lielbritānijas medijs «The Telegraph». 

Jokdaris Johans Slatviks imigrācijas pretinieku sociālā tīkla grupā «Tēvzeme vispirms» publicējis attēlu, kurā redzamas tukšas autobusa sēdvietas un uzdevis jautājumu, ko grupas dalībnieki domā par šādu situāciju.

Pārsteidzoši, bet daudzi grupas dalībnieki Slatvika ierakstu uztvēra gluži nopietni.

«Tas izskatās ļoti biedējoši un to vajag aizliegt. Nekad nevar zināt, kas zem tām [burkām] slēpjas. Tur varētu būt teroristi ar ieročiem,» pie tukšā autobusa attēla rakstījis viens no «Tēvzeme vispirms» grupas dalībniekiem.

«Aizvāciet viņus no valsts (..) Mēs dzīvojam biedējošos laikos,» raksta kāds cits grupas dalībnieks.

Attēlu jau ar visiem antiimigrācijas aktīvistu komentāriem sociālajā tīklā pārpublicējis kāds cits lietotājs, tam pievienojot komentāru «Kas notiek ar tukša autobusa attēlu, kad tas parādās šaubīgā «Facebook» grupā», vēsta tīmekļa medijs «The Local».

Kāds sociālā tīkla lietotājs šo situāciju komentējis ar vārdiem, ka imigrācijas pretinieki redz to, ko vēlas redzēt.

«Smieklīgi! Bet arī skumji un biedējoši,» aktīvistu ilūzijas komentējis kāds cits lietotājs.

«Nevar saprast, smieties vai raudāt,» norāda vēl kāds cits «Facebook» lietotājs.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu