Foto: Sieviete pārvar bailes un pirmo reizi mūžā pozē peldkostīmā (61)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šī 25 gadus vecā modes blogere sociālajos tīklos regulāri publicē fotogrāfijas, kas atspoguļo viņas ikdienu, tomēr ir viena lieta, kuru viņa vēl nebija izdarījusi.

Internetā ir atrodamas ļoti daudzas fotogrāfijas, kurās sievietes ar ideāliem augumiem graciozi pozē divdaļīgos peldkostīmos, tomēr, skatoties uz tām, Džemma Luīsa Bonda vienmēr nodomāja, ka nekad neizskatīsies tāpat kā šīs meitenes.

Džemma ir apaļīga sieviete, tāpēc līdz šim viņa vairākkārt kautrējās parādīties sabiedrībā peldkostīmā, kā arī fotografēties tajā. Tomēr, lai iedvesmotu citas sievietes un būtu kā labs paraugs, viņa nolēma situāciju mainīt. Džemma pirmo reizi mūžā tika nofotografēta peldkostīmā, turklāt attēlu viņa publicēja sociālajos tīklos.

«Es nekad mūžā neesmu uzņēmusi attēlu peldkostīmā un to publicējusi,» pie attēla raksta Džemma, aicinot sievietes lepoties ar savu augumu un nekautrēties par to. «Es vēlos būt citādāks paraugs.»

Iedvesmojošais attēls izpelnījies ievērojamu atzinību no citām sievietēm, kuras pie attēla komentē, ka Džemmas augums izskatās lieliski, turklāt viņa pat izskatās pārliecināta par sevi un laimīga.

Komentāri (61)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu