Indietis nogalina kolēģi, kura dēļ viņš saslimis ar vēzi (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Hc_07, CC BY-NC 2.0

Kāds vīrietis Indijā, kam diagnosticēts rīkles vēzis, tiek turēts aizdomās par sava kolēģa nošaušanu, jo tas «iepazīstinājis» viņu ar smēķēšanu, vēsta izdevums «The Independent». 

Ahmads Mustakems sadusmojās uz savu darbabiedru pēc tam, kad ārsts saistīja viņa slimību ar pārmērīgu smēķēšanu.

Abi 25 gadus vecie vīrieši strādāja kādā Deli restorānā, kas piederēja aizdomās turamā svainim, vēsta izdevums «Hindistan Times».

Policija norāda, ka Ahmadam nepatika kolēģis Inajats arī tāpēc, ka viņš bija veiksmīgāks darbā.

«Lai gan Ahmads un Inajats bija draugi darbavietā, Inajats, kā ziņots, labāk pildīja savus pienākumus un drīz vien kļuva «iecienītāks» darbinieks restorāna īpašniekam,» norādīja policijas komisārs.

Ahmads esot sācis smēķēt cigaretes un marihuānu Inajata ietekmē. «Laika gaitā Ahmadam attīstījās rīkles infekcija, kas piespieda viņu konsultēties ar ārstu. Pēc ārsta teiktā, rīkles vēzis esot attīstījies pārmērīgās smēķēšanas dēļ.»

Ahmads vainoja kolēģi savā saslimšanā un nesekmīgi centās darbavietā tikt no viņa vaļā.

Pēc tam, kad Ahmada darba rezultāti pasliktinājās, viņš tika atlaists un atgriezās dzimtajā ciemā, kur arī iegādājās pistoli un patronas, stāsta izmeklētāji.

«Sākumā viņš izmēģināja ieroci dzimtajā ciemā, lai pēc dažām dienām atgrieztos Deli. Viņš pielādētu pistoli aiznesa uz restorānu, kur plānoja nogalināt Inajatu, ja viņam neizdosies panākt, lai Inajatu atlaiž no darba. Beigu beigās strīda vidū viņš to nogalināja.»

Inajats no gūtajiem ievainojumiem mira slimnīcā. Savukārt Ahmads metās bēgt, bet tika aizturēts policijas operācijā pagājušajā nedēļā, kad apciemoja savu radinieku, lai no tā aizņemtos naudu.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu