Andrea Bočelli izjādes laikā nokritis no zirga un savainojis galvu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pasaulslavenais itāļu tenors Andrea Bočelli (58) ceturtdien, 14. septembrī, cieta negadījumā Itālijas pilsētā Pizā.

Izjādes laikā ar zirgu viņš nokrita no dzīvnieka un sasita galvu. Operdziedātāju pēc notikušā ar helikopteru steidzami nogādāja tuvākajā slimnīcā. Bočelli pārstāvji paziņoja, ka mākslinieku no ārstniecības iestādes izlaida jau tajā pašā dienā.

Vēlāk tenors sociālajos tīklos paziņoja faniem, ka ar viņu viss kārtībā: «Tas bija tikai triviāls kritiens no zirga.»

Kā zināms, Bočelli ir aktīva dzīvesveida piekritējs un sporta fans. «Man patīk jāšana, laivošana, peldēšana. Esmu futbola un boksa fans. Esmu arī aizrautīgs lasītājs. Man patīk pļāpāt, klausīties citos, smieties un jokoties. Esmu vīnu pazinējs un cienītājs,» kanālam «Fox News» 2016. gadā pastāstīja tenors.

Jau ziņots, ka Bočelli viesosies Rīgā šī gada 7. novembrī. Pagaidām nav zināms, ar kādu programmu viņš uzstāsies - visticamāk, ka tā būs saistīta ar dziedātāja izcili veiksmīgā albuma «Romanza» jubileju. 2017.gadā aprit 20 gadi kopš šī albuma izdošanas, un tuvākajā laikā iznāks tā jubilejas versija. Albums «Romanza» ir pārdots vairāk nekā 20 miljonos eksemplāru, kas padarīja to par visu laiku veiksmīgāko albumu Itālijā.

Uzsācis savu mūzikas karjeru, uzstājoties restorānos un bāros, Bočelli ir sasniedzis visas iespējamās profesionālās virsotnes. Viņš uzstājies trīs ASV prezidentiem, trīs Romas pāvestiem un karaliskajām ģimenēm visā pasaulē. Viņš sniedz koncertus uz prestižākajām pasaules operas skatuvēm, milzu arēnās un tādos grandioza mēroga pasākumos kā Turīnas Olimpisko spēļu noslēguma ceremonija, «NBA All-Star weekend», UEFA Čempionu līgas fināls. Viņa vārds ir iemūžināts Holivudas Slavas alejā, bet Itālijā par godu Andrea Bočelli ir nosaukta pludmale.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu