Pretrunīgi viedokļi: teikt vai neteikt bērnam, ka viņš ir adoptēts?

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Iespējams, ka arī tu zini kādu ģimeni, kurā aug adoptēts bērniņš, vai vismaz zini par šādu situāciju radu vai paziņu lokā. Pēc adopcijas vienmēr ir atklāts jautājums - teikt vai neteikt bērnam, ka viņš ir adoptēts? Un, ja teikt, tad kā to pareizi izdarīt?

Žurnāliste Daina Jāņkalne 29. augusta raidījumā "Sieviete. Personīgi" meklē atbildi uz jautājumu - adoptēt bērnu vai nē? Savas dzīves pieredzes viņai uzticēja gan bērnu namā uzaugušais mūziķis Kaspars Markševics, gan savulaik adoptētā Elīna Lapiņa. Tāpat Daina tikās ar Ivetu Brikmani, kura nesen adoptējusi dēliņu un to uzskata par lieliskāko lēmumu savā dzīvē, kā arī režisoru Uldi Cipstu un viņa sievu, kuru centieni ģimenē pieņemt bērnu no bērnu nama, cieta neveiksmi.

Raidījumu caurvij patiešām aizkustinoši dzīves un pieredzes stāsti – Dainas Jāņkalnes sarunu raidījums “Sieviete. Personīgi” trešdienu vakaros, "STV Pirmā!"

Skaties video un 29. augustā raidījuma atkārtojumu televīzijā “STV Pirmā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu