Džeimss: šajā karjeras posmā mani nekas vairs neuztrauc

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lebrons Džeimss mediju dienas pasākumā.
Lebrons Džeimss mediju dienas pasākumā. Foto: Marcio Jose Sanchez/TT NYHETSBYRÅN

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) lielākā superzvaigzne Lebrons Džeimss mediju dienas intervijā atzinis, ka šajā karjeras posmā viņu vairs nekas neuztrauc. 

Kā jau zināms, tad šajā vasarā Džeimss pievienojās Rietumu konferences komandai Losandželosas "Lakers", noslēdzot četru gadu līgumu par kopējo summu 154 miljoniem ASV dolāru (132 miljoniem eiro). 

Mediju dienas laikā, protams, ka vislielāko ažiotāžu piemeklēja tieši Džeimsa intervija. Pasaules labākais basketbolists, atbildot uz jautājumu par to, kas šajā karjeras posmā viņu visvairāk uztrauc, atbildēja, ka nekas. 

Preses konferences laikā Džeimss izskatījās ļoti mierīgs un laimīgs. 33 gadus vecais basketbolists arī atzina, ka lēmums pievienoties "Lakers" komandai tika balstīts uz ģimenes lietām. 

"Protams, pārcelties uz citu pilsētu ir sarežģīti, taču šoreiz to darīju ģimenes dēļ. Lēmums pievienoties "Lakers" komandai tika pieņemts pēc sarunas ar ģimeni," sacīja Džeimss. 

Foto: Marcio Jose Sanchez/TT NYHETSBYRÅN

Džeimss ir piedalījies deviņos NBA finālos, turklāt pēdējos astoņos pēc kārtas. Šosezon basketbolistam būs grūti turpināt šo savu sēriju, taču Džeimss uzskata, ka galvenais "Lakers" šīs sezonas mērķis ir progresēt katru dienu.

"Var būt tikai viens čempions, taču tas nenozīmē, ka pārējām komandām sezona ir bijusi neveiksmīga. Galvenais ir katru dienu progresēt, piedzīvot kritumus un kāpumus, tad arī viss sakārtosies pa plauktiņiem," atzina Džeimss.

Džeimss aizvadītājā sezonā regulārajā čempionātā 82 spēlēs vidēji guva 27,2 punktus, izcīnīja 6,3 atlēkušās bumbas un veica 6 rezultatīvas piespēles. Savukārt izslēgšanas turnīrā, kuras finālsērijā «Cavaliers» piekāpās Goldensteitas «Warriors», Džeimss 22 mačos caurmērā iemeta 34 punktus, izcīnīja 9,1 bumbu zem groziem un veica 9 rezultatīvas piespēles.

Džeimss četras reizes atzīts par NBA sezonas vērtīgāko spēlētāju un 14 reizes piedalījās NBA Visu zvaigžņu spēlē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu