Latviete NATO iemantojusi slavu ar pamācību, kā pareizi nomaskēties

Video
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Kamēr arvien lielāku popularitāti iemanto modes blogeri un grima mākslinieki, Latvijas armijas ierindiece Eva Karzova ir iemantojusi starptautisku slavu ar mazliet citādāku skaistuma paraugdemonstrējumu.

Militārā alianse NATO savos sociālajos tīklos publicēja vienu minūti garu video, kurā latviete demonstrē, kā pareizi uzklāt kamuflāžas grimu. Publicētajā video ierindniece parāda, kā ar dažām pirkstu kustībām ir spējīga saplūst ar apkārtni. 

Kā video stāsta Karzova, militārās maskēšanās efektīvs grims nozīmē cilvēka sejas vaibstu struktūru nojaukšanu - tumšas krāsas uzklāšanu uz tām zonām, kuras ir visgaišākās (vaigu kauli un zods) un gaišākas krāsas uzklāšanu, kur sejas zonas ir dūmakainas (acis).

NATO publicētais video ar simpātiskās latvietes pamācību ir paspējis iemantot lielu popularitāti - ar to sociālajos tīklos ir dalījušies vairāk nekā 4 tūkstoši cilvēku, arī komentāros apspriežot Karzovas piedāvāto grima uzklāšanas pamācību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu