Šova "Caur ērkšķiem uz.." jaunā sezona - meitenes sadalās divās "frontēs" un viena otru nolamā

Video
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šo ceturtdien, 27. septembrī, STV Pirmā! skatītāju vērtējumam tiks nodota šokējoši atklātā sociālā raidījuma pirmā sērija. Tajā desmit sievietes ar neapskaužamu pagātni un sapņiem par veiksmīgu nākotni, sanāks vienuviet, lai spertu soļus pārmaiņu virzienā. 

Līdzīgi kā pirmajā sezonā, arī šoreiz dāmas uz jauno mājvietu vedīs autobusiņš, piestājot dažādās Rīgas ielās, lai uzņemtu dalībnieces ar visai raibo pagātni. Pati pirmā satikšanās vietā ieradīsies smaidīgā Viktorija, kura vēlas iemācīties sadzīvot ar sāpīgajiem pagātnes rēgiem un iemīlēt sevi. 

Viņai pievienosies omulīgā Una, kura nule kā sastaptajai kolēģei paziņos, ka visu nakti nav gulējusi sāpoša zoba dēļ. Trešās dalībnieces – Monikas, kura neslēpj savu seksuālo orientāciju un audzina četras atvases – ierašanās abām dāmām raisīs mulsuma pilnus brīžus.

Taču ar to pārsteigumi nebeigsies - kompānijai pievienosies arī vājredzīgā Inese, kuru uz satikšanos vietu būs atvedis viņas dzīvesbiedrs. Noskaņojums autobusā mainīsies, kad dāmas satiksies ar 26 gadus jauno vientuļo māmiņu Alīnu, kura vēlas tikt galā ar azartspēļu atkarību. Viņa jau no iepazīšanās brīža visas uzjautrinās ar asprātīgiem jokiem un replikām. “Iedodiet man kaut ko paēst. Es jau jūtu, kā tievēju” visas smīdinās apaļīgā dāma.

Sagaidījušas vēl divas cīņu biedrenes – Solvitu jeb “sātanu”, kā viņa pati sevi dēvē un kriminālo autoritāti Lolitu, kas ir iepriekšējā “Caur ērkšķiem uz..” sezonā iepazītās Sintijas mamma – dāmas dosies tālāk un piestās, lai kompānijā uzņemtu pēdējo trio – jauno māmiņu un grūtnieci Lieni, trauslo trīs bērnu māmiņu Aneti un atraktīvo laucinieci Initu, kuras būs meiteņu "pretējā frontē".

Tiesa, Alīnas skaļā uzvedība un izskats ne visām meitenēm raisīs pozitīvas sajūtas “Uzzinot, cik Alīnai ir gadu – tikpat cik man! Jūs godīgi? Nopietni? Vai tad es izskatos tāda kā viņa? Viņa izskatās pēc tantuka, kurai ir 40 gadi” pārsteigumu neslēps Viktorija.

Ne bez strīdiem un konfliktiem, sadalījušas istabas, sievietes būs gatavas tikties ar raidījuma vadītāju Jāni Bukumu un kopā ar ekspertiem ļauties pārmaiņām. Tāpat, kā jau tik raibā kompānijā gaidāms, uzvirmos arī nesaskaņas dalībnieču starpā jo īpaši, kad tā vietā, lai gatavotu ēst, “māmiņu trio” – Liene, Anete, Inita jeb kā viņas pašas sevi dēvēs “daiļais gals” kopā ar Solvitu ļausies izklaidei un dosies peldēties.

“Sarunājām, ka brauksim peldēties. Un tad ja tur sākās kašķis – kāpēc mums ir jābrauc dēļ jums četrām? Nu, piedod, ka mums ir foršs “rāmis’, nu bļin – negribi savus taukus, nerādi!” savu viedokli par nesaskaņu iemeslu un pārmetumus pēc savām domām “pufīgajām meitenēm” paudīs Liene.

Fotogalerija: Ieskats "Caur ērkšķiem uz.." pirmajā sērijā
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu