Girgensons rezultatīvs "Sabres" uzvarā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AP/LETA

Ar rezultatīvu sniegumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes spēlē aizvadītajā naktī izcēlies latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, kurš izcēlās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli, bet viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" ar 5:4 (1:1, 4:2, 0:1) Kanādas pilsētā Ošavā uzveica Ņujorkas "Islanders" vienību.

Girgensons guva "Sabres" pirmos vārtus pirmā perioda devītajā minūtē, panākot 1:1, bet rezultatīvu piespēli viņš atdeva komandas otrajos vārtos otrā perioda sākumā, kad precīzs bija Keisijs Nelsons.

Tie bija uzbrucēja pirmie vārti pārbaudes spēļu ciklā.

Girgensons darbojās "Sabres" ceturtajā maiņā, izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Bufalo vienība pirms sezonas sākuma aizvadīja septiņas pārbaudes spēles, svinot trīs uzvaras.

Bez Girgensona NHL klubu rīcībā no latviešiem šobrīd ir vēl tikai vārtsargs Matīss Edmunds Matīss Kivlenieks, kuram tiek prognozēta trešā vārtsarga loma Kolumbusas "Blue Jackets" sastāva, kas, visticamāk, nozīmē, ka pirms NHL sezonas sākumā viņš tiks nosūtīs uz fārmklubu.

Tā bija "Sabres" pēdējā pirmssezonas pārbaudes spēle, bet nākamais mačs tiks aizvadīts regulārās sezonas ietvaros, kad 4.oktobrī savā laukumā uzņems Bostonas "Bruins" komandu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu