Bertānam laba precizitāte no tālienes "Spurs" pirmajā pārbaudes spēlē

Noskaties video
LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/LETA

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns pirmdien guva desmit punktus viņa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio "Spurs" uzvarā pārbaudes mačā.

"Spurs" ar rezultātu 104:100 (29:28, 22:24, 26:19, 27:29) pārspēja Maiami "Heat" vienību.

Bertāns laukumā pavadīja 20 minūtes, realizējot trīs no pieciem tālmetieniem un vienu soda metienu. Viņš sakrāja desmit punktus, piecas atlēkušās bumbas un atdeva divas rezultatīvas piespēles, turklāt izcēlās arī ar diviem blokiem. Latvijas basketbolists pieļāva arī divas kļūdas un divreiz pārkāpa noteikumus.

"Spurs" rindās rezultatīvākais ar 13 punktiem bija Rūdijs Gejs, bet komandas potenciāli jaunā zvaigzne Demars Derozans izcēlās ar septiņiem punktiem.

Nākamā spēle "Spurs" paredzēta sestdien pret Detroitas "Pistons", kam sekos mači pret Hjūstonas "Rockets", Atlantas "Hawks" un Orlando "Magic".

Lielu daļu šīs sezonas, visticamāk, izlaidīs Ņujorkas "Knicks" zvaigzne Kristaps Porziņģis, kurš turpina ārstēt ceļgala krustenisko saišu savainojumu, viņam pārbaudes mačos nepiedaloties, taču par vietu Bruklinas "Nets" rindās cīnīsies šogad draftētais Rodions Kurucs.

"Nets" pirmā pārbaudes spēle paredzēta trešdien pret "Knicks" vienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu