Piektdienas horoskops: 12. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Horoskops piektdienai, 12. oktobrim.

AUNS Idejas tev birs kā no pārpilnības raga, bet, neskatoties uz to, nesāc tās īstenot! Velti neiznieko spēkus, taupi tos vēlākam uzvaras gājienam! Šodien var aktualizēties nekustamā īpašuma jautājumi.

VĒRSIS Atbilstoša diena, lai veiktu intelektuālu darbu. Strādājot ar dokumentiem, esi piesardzīgāks, svarīgi, lai visas juridiskās nianses tiktu ievērotas. Vakaru velti mīļotajam cilvēkam.

DVĪŅI Saskarsmē ar kolēģiem centīsies rūpīgāk, pamatīgāk izprast viņu rīcības motīvus. Šī tev būs jauna pieredze, kas turpmāk palīdzēt atšķetināt smalkus pavedienus un neiekulties liekās nepatikšanās.

VĒZIS Pavisam nejauši vari atklāt kādu no sevis rūpīgi slēptu faktu, kas krasi izmainīs lietas privātajā dzīvē. Lai nu ko, bet melus piedot tu patiesi nespēsi, tādēļ daži Vēža zīmes pārstāvji pieņems radikālus mērus.

LAUVA Nodarbosies ar pavisam ikdienišķām lietām, ik pa laikam atceroties savu otro pusīti. Vakarā kopā ar ģimeni noskaties kādu labu filmu vai arī vienatnē palasi garīgo literatūru.

JAUNAVA Būsi gatavs jauniem iekarojumiem, kurus tev arīdzan liktenis piespēlēs. Galvenais, nenobīties no papildu atbildības, nesākt sevi mocīt ar šaubām, nedrošību. Ignorē skauģus, kritizētājus!

SVARI Pilnīgi iespējams, kavēsies pagātnes atmiņās, izvērtēsi attiecības ar cilvēkiem. Satiekoties ar draugiem, pārrunāsi pēdējā laika notikumus, dalīsies pieredzē un labprāt uzklausīsi sniegtos padomus.

SKORPIONS Nevēlēsies samierināties ar darbā pastāvošo kārtību vai tavuprāt nekārtību. Nāksi klajā ar vērtīgiem priekšlikumiem. Tomēr neceri, ka tiksi uzklausīts no pirmās reizes, tev vēl būs jāpacīnās.

STRĒLNIEKS Būsi straujš un enerģisks. Atsevišķos momentos šīs īpašības radīs domstarpības ar kolēģiem. Bet, neskatoties ne uz ko, pašreizējās pūles vainagosies ar panākumiem!

MEŽĀZIS Neesi ass pret cilvēkiem, tieši pretēji, centies ieturēt draudzīgu, diplomātisku toni. Atsakies no ēnu darījumiem, pretējā gadījumā riskē iegūt neslavu vai iedzīvoties nopietnās nepatikšanās.

ŪDENSVĪRS Tiks novērtētas tavas praktiskās darba iemaņas. Nav izslēgts, ka gūsi papildu ienākumus, kurus varēsi novirzīt mājokļa labiekārtošanai. Saskarsmē ar otro pusīti valdīs sapratne.

ZIVIS Būsi izdomas bagāts lietās, kuras skars tavu ārienes pilnveidošanu. It īpaši spēcīgi tas izpaudīsies daiļā dzimuma vidū. Brīvie zīmes pārstāvji šodien būs noskaņoti jauniem kontaktiem, romantiskiem piedzīvojumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu