Sadolin izziņo 2019. gada toni Spiced Honey

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sadolin.lv

2018. gada izskaņā krāsu un apdares materiālu uzņēmums SIA “Akzo Nobel Baltics” sadarbībā ar “Latvijas Dizaineru savienību” prezentēja optimistisko Sadolin 2019. gada toni Spiced Honey un četras tā papildinošās toņu paletes. Spiced Honey tonis ir radīts izsmalcinātai un vienlaikus omulīgai iekštelpu apdarei. Daudzpusīgais un izteiksmīgais dzintarkrāsas 2019. gada tonis ir universāli lietojams ikvienas istabas, biroja un publiskas telpas sienu krāsošanai.

Spiced Honey tonis – optimisma sprādziens interjera dizainā

Semināra ietvaros tika apspriestas vairākas tēmas: Sadolin apdares materiāli un to priekšrocības, nākamā gada aktuālie krāsu toņi un Sadolin toņu ekspertu izvēle – 2019. gada tonis Spiced Honey.

Spiced Honey atbilst jaunākajām dizaina tendencēm. Analizējot sabiedrības paradumus un kopējo noskaņojumu, pasaules vadošā krāsu un apdares materiālu uzņēmuma AkzoNobel Globālā estētiskā centra eksperti sadarbībā ar arhitektiem un dizaineriem ir secinājuši, ka pašlaik pieprasītākie ir siltie un dzīvespriecīgie krāsu toņi, kas pozitīvi ietekmē noskaņojumu. Spiced Honey atspoguļo jaunas vēsmas dizaina nozarē – tas ir silts, omulīgs, bet vienlaikus elegants tonis, kas var tikt izmantots gan apdares pamatā, gan dekoratīvo elementu krāsošanai un interjera akcentu veidošanai.

2019. gada tonis ir daudzpusīgs, to var veiksmīgi kombinēt ar tumšiem un gaišiem krāsu toņiem. Atkarībā no tā, kādi krāsu toņi ir izmantoti, var viegli izveidot mierpilnu vai radoši dzīvīgu interjeru. Jaunā toņa optimismu vairākas reizes akcentēja Barbara Freiberga, “Latvijas Dizaineru savienības” valdes locekle.

Barbaras Freibergas teiktais saskan arī ar Helēnas van Gentas, AkzoNobel Globālā estētikas centra radošās direktores, viedokli, kura pamato Spiced Honey izvēli: "Mūsu jaunākie pētījumi liecina, ka cilvēki visā pasaulē šobrīd piedzīvo jaunu enerģijas, optimisma un mērķtiecības pieplūdumu. Cilvēki vēlas sasniegt, sadarboties, uzlabot situāciju un veicināt pārmaiņas. 2019. gada tonis Spiced Honey atspoguļo šo vēlmi. Pagājušajā gadā daudzus satricināja globāli notikumi, tāpēc mēs “aizvērām durvis” – noslēdzāmies, lai mazliet atkāptos un atgūtos. Tagad mēs atkal esam gatavi atvērt logus un ielaist gaismu."

Foto: sadolin.lv

4 krāsu paletes interjera apdarei 2019. gadā

Patērētājiem, kuri vēlas izmantot Spiced Honey toni, nav pašiem jāmeklē saskanīgi krāsu salikumi. Sadolin dizaineri ir sagatavojuši universālas paletes, kurās ir ietverti tumšie un gaišie toņi sienu krāsošanai un interjera akcentu veidošanai. Kopumā paletēs ir iekļauti 40 krāsu toņi, tāpēc sev piemērotākos varēs viegli izvēlēties gan pieredzējuši dizaineri, gan cilvēki bez iepriekšējās pieredzes interjera izveidē.

Think – veldzējoša vieta pārdomām. Izsmalcināta palete palīdz radīt telpā elegantu atmosfēru. Palete ir izveidota brūni–pelēkos toņos un papildināta ar vairākiem spilgtiem akcentiem: diviem tumšajiem un diviem dzintarkrāsas toņiem. Mierīga toņu kombinācija ļauj izmantot šo paleti ikvienas istabas apdarei nepiespiesti greznam iespaidam.

Dream – nomierinoša vieta sapņošanai. Pieklusinātie, romantiskie krāsu toņi ir rādīti speciāli guļamistabas apdarei, taču var tikt izmantoti arī citās telpās. Dream palete parāda, ka 2019. gada tonis Spiced Honey labi sader ne tikai ar brūnganiem, bet arī ar rozā, lillā un pelēkiem toņiem, piešķirot gaišos toņos veidotam interjeram raksturu un izteiksmīgumu.

Love – omulīga vieta mīlestībai. Love paletes iedvesmas avots ir meklējams eksotiskajos Austrumos, jo paleti veido izteiksmīgi krāsu toņi, kas atgādina pikanto garšvielu krāsas. Tumšo un gaišo krāsu kombinācija palīdz veidot neparastus, bet gaumīgus interjerus ar izteiksmīgu raksturu un mājīgu atmosfēru.

Act – dzirkstoša vieta darbošanās priekam. Spilgtākajā Sadolin paletē 2019. gadam ir apvienoti drosmīgi krāsu toņi: citrona dzeltenais, sarkanais, oranžais, tumši zilais un zaļais. Spilgtus toņus šajā paletē pieklusina Spiced Honey un vēl četri gaišāki toņi. Act palete labi iederas interjeros ar grafiskiem akcentiem un modernām mēbelēm.

Foto: sadolin.lv

Sadolin konkurss Spiced Honey kolekcijas lietotājiem

Spiced Honey prezentācijas noslēgumā tika izziņots Sadolin konkurss. Konkursā ir tiesīgi piedalīties visi Sadolin apdares materiālu lietotāji – gan interjera dizaina un apdares profesionāļi, gan amatieri. Dalībniekiem jāpiesaka konkursam interjera risinājums, kurā izmantoti vismaz 2 toņi no Sadolin piedāvātajām 2019. gada paletēm, tostarp Spiced Honey.

Konkursa dalībniekiem jāpievieno projekta pieteikumam realizēta interjera risinājuma fotogrāfijas, lai žūrija varētu objektīvi novērtēt katra projekta telpisko pievilcību. Labāko projektu autori saņems vērtīgas balvas: uzvarētājs dosies kultūras ceļojumā uz Amsterdamu, otrās un trešās vietas ieguvēji saņems dāvanu kartes Sadolin apdares materiālu iegādei 500 un 300 eiro vērtībā. Visa informācija par konkursa mērķiem un noteikumiem atrodama tīmekļa vietnē.

Foto: sadolin.lv

Kur meklēt Spiced Honey un citus Sadolin toņus?

Visi Sadolin krāsu toņi ir aplūkojami zīmola tīmekļvietnē, kur produkciju var atlasīt pēc toņiem un produktu veidiem. Spiced Honey ir pieejams dažādos variantos – 2019. gada tonis var tikt izmantots iekšdarbiem un ārdarbiem, koka, metāla, ķieģeļu, ģipša plātņu un betona apdarei. Spiced Honey ir pieejams spīdīgā, pusspīdīgā, pusmatētā un matētā versijā, to iespējams uztonēt arī Sadolin 2018. gada jaunajā produktā – krāsā EasyCare, kas atgrūž netīrumus un ir īpaši izturīga pret mitro tīrīšanu.

Gatavojot Spiced Honey kolekciju, Sadolin speciālisti ir sagatavojuši četru jauno palešu vizualizācijas, kas parāda, kā 2019. gada tonis un tam pieskaņotie krāsu toņi izskatās realitātē. Zīmola tīmekļvietnē var apskatīt katras paletes vizualizācijas viesistabā, guļamistabā, bērnu istabā un virtuvē. Turpat ir pieejami noderīgi padomi mūsdienīgai telpu apdarei un vienkāršas pamācības, kas palīdzēs pašu rokām radīt oriģinālus krāsojumus ikvienā mājoklī.

Papildus apdares paraugiem mājaslapā, Sadolin piedāvā saviem klientiem mobilo lietotni Sadolin Visualizer. Lietotne var tikt instalēta Android un Apple viedtālruņos, tā ir pieejama bez maksas un neprasa iepriekšējās zināšanas interjeru dizainā.

Sadolin Visualizer lietotnē ir visi zīmola krāsu toņi, tostarp arī 2019. gada tonis Spiced Honey. Lietotni var izmantot divos veidos – tiešajā režīmā un ar fotogrāfijām. Tiešais režīms ļauj acumirklī noskenēt istabu un izmēģināt, kā dažādi krāsu toņi izskatīsies konkrētā interjerā, savukārt fotogrāfiju režīms nodrošina iespēju aplūkot krāsu katalogu brīvajā brīdī un mierīgi pielaikot dažādus sienu krāsojuma variantus. Veiksmīgākos atradumus iespējams saglabāt, sūtīt draugiem un izmantot kā paraugus remonta laikā.

Sadolin Visualizer izstrādātāju mērķis bija panākt, lai mobilā lietotne izskatās kā ērts krāsu veikals, kur vēlamo toni var atrast pat bez ilgiem meklējumiem. Ja veikalā, ciemos vai publiskajā pasākumā lietotājs pamana interesantu krāsu, iepatikušos sienu var nofotografēt un iedarbināt meklēšanas režīmu. Sadolin Visualizer lietotnē ir iestrādāta speciāla programma, kas analizē krāsu toņus un var atrast jebkuras krāsas līdzinieku plašajā Sadolin paletē.

Foto: sadolin.lv

Sadolin kontakti

Sadolin tīmekļvietnē var apskatīt, kādi produkti un kādi krāsu toņi  ir pieejami patērētājiem Latvijā. Mājaslapas apmeklētāji var atrast tuvāko Sadolin produkcijas pārdošanas vietu, izmantojot karti ar iestrādāto meklētāju. Lai uzzinātu, kurš krāsu veikals piedāvā Sadolin krāsas, tīmekļvietnes lietotājiem jāieraksta meklēšanas lodziņā savas pilsētas nosaukums vai pasta adrese.

Sazināties ar Sadolin iespējams arī ar kontaktformas palīdzību zīmola mājaslapā. Klientu atbalsts telefona numurs ir 67 517 018, e-pasta adrese – sadolin.lv@akzonobel.com.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu