ASV muitas darbinieki sievietes telefonā atrod īsziņu par narkotiku lietošanu un liedz iebraukšanu valstī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lidosta, ilustratīvs foto
Lidosta, ilustratīvs foto Foto: Danang Wicaksono/Pexels.com

Amerikas robežsargi lidostā aizturējuši tūristi no Lielbritānijas, kuras telefonā atraduši īsziņu, kas liecina par to, ka sieviete lietojusi narkotikas. ASV robežsargi lieguši sievietei iebraukt valstī, vēsta "Postimees".

28 gadus vecā sieviete Izabella Brazja-Džonsa kopā ar 26 gadus veco draudzeni Olīviju Kuru devās divu mēnešu garā "ceļojumā" uz ASV, bet Losandželosas lidostā abas sievietes aizturējuši robežsardzes un muitas darbinieki.

Muitniekiem radušās aizdomas, ka sievietes ne tikai vēlas ceļot, bet arī pārvākties uz ASV.

Pēc nopratināšanas vienu no draudzenēm atbrīvoja, bet Izabella tika pakļauta nopietnām pārbaudēm. Sieviete stāsta, ka notikušais esot bijusi "īsta spīdzināšana".

Muitnieki Lielbritānijas pilsones telefonā atrada īsziņu, kurā tika teikts, ka viņa lietojusi kokaīnu, kā arī abas meitenes aizgājušas no darba un gatavojās Londonā izīrēt dzīvokli.

Robežsardzes darbinieki pieņēma lēmumu ASV neielaist Izabellu un deportēja viņu atpakaļ uz Lielbritāniju. Viņai patlaban ir liegts iebraukt ASV desmit gadus. Savukārt otrai draudzenei tika atļauta iebraukšana ASV, bet viņa lēma atgriezties Lielbritānijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu