Svētdienas horoskops: 25. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pexels

Horoskops svētdienai, 25. augustam.

AUNS Tev šobrīd prasīsies mirklis miera un klusuma. Iespējams, vēlēsies pārdomāt pēdējā laika notikumus un savilkt kopsaucējus. Par ļaunu nenāktu izrunāties ar otro pusīti, viņai varētu būt pāris vērtīgi padomi tev.

VĒRSIS Kaut arī pēc dabas esi diezgan apdomīgs, piesardzīgs cilvēks, taču šodien bez liekas filozofēšanas ļausies trakulīgiem pasākumiem. Nav izslēgts, draugu mudināts, pievērsīsies jaunam hobijam.

DVĪŅI Mājinieku izdarības var izraisīt zināmu neizpratni, sašutumu. Taču neķeries uzreiz pie pārmetumiem. Iespējams, ir apstākļi par kuriem tu gluži vienkārši nezini. Šodien nav ieteicams ilgi atrasties pie stūres.

VĒZIS Alksi pēc saturīgām sarunām ar domubiedriem. Lai rastu vajadzīgo personu loku, izmantosi interneta sniegtās iespējas. Attiecībās ar mājiniekiem būsi maigs un iejūtīgs, jo īpaši pret atvasītēm.

LAUVA Droši baudi dzīvi, taču nekrīti galējībās. Jo sevišķi apdomīgam vajadzētu būt ar gastronomiskajām izvirtībām. Saskarsmē ar līdzcilvēkiem būsi pats draudzīguma un humora iemiesojums.

JAUNAVA Ja tevi kas nomāc, nekautrējies izrunāties ar tuvu cilvēku, lūgt viņam morālo atbalstu. Kādam Jaunavas zīmes pārstāvim var rasties nepārvarama vēlme viest pārmaiņas sava mājokļa iekārtojumā.

SVARI Tava nervu sistēma būs nedaudz uzvilkta, kas savukārt var atsaukties uz attiecībām ar apkārtējiem. Pareizāk rīkosies tie Svaru zīmes pārstāvji, kuri dienu nolems pavadīt mājīgās noskaņās.

SKORPIONS Daudz laika veltīsi savas finansiālās nākotnes apcerēšanai. Šodien veiktie secinājumi ļaus daudz skaidrāk saprast, kā panākt materiālo stabilitāti ilgtermiņā, kā prasmīgāk izmantot esošos resursus.

STRĒLNIEKS Nebrīnies, ja saasinās vēlme pabūt vienam, izbaudīt klusu, nesteidzīgu atpūtu. Zvaigznes iesaka izvairīties no trekniem ēdieniem, alkohola un lielāku uzmanību veltīt iekšējā līdzsvara veicināšanai.

MEŽĀZIS Pienākuma apziņa liks vispirms paveikt nepieciešamos saimniecības darbus, mājokļa uzkopšanu, un tikai tad ļauties dzīves baudām. Dienas otrajā pusē tavs noskaņojums var kļūt patiesi draisks.

ŪDENSVĪRS Pavadi dienu nesteidzīgā, pat nedaudz pasīvā garā, tādejādi ļaujot atkopties saviem enerģijas krājumiem. Paklausies relaksējošu mūziku, izbaudi pirts vai masāžas procedūras. Vakarā laicīgi dodies gulēt.

ZIVIS Centīsies būt par labu paraugu savām atvasītēm un reti kurš varēs sacensties ar tevi labestībā un iejūtībā. Lai diena būtu patiesi piepildīta, vēlamas mērenas fiziskas aktivitātes svaigā gaisā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu