Neiedomājama atkalsatikšanās! Sieviete adoptē suni, kas izrādās viņas bērnības labākais draugs (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Nicole Grimes

Labākā drauga zaudēšana ir smaga - nav nozīmes tam, vai tavs labākais draugs ir cilvēks vai četrkājains pūkainis. Ikviens, kurš kādreiz ir pieredzējis šāda veida sirds sāpes, dotu jebko, lai savu draugu atgūtu, bet ne visiem ir dota tāda iespēja. Izņemot šo laimīgo sievieti - Nikolu Graimsu, kura dzīvo Pensilvāvijā. Portāls "Bored Panda" dalās ar viņas stāstu par atkalsatikšanos ar viņas bērnības labāko draugu - sunīti Hloju.

Kad Nikola bija tikai maza meitene, viņa ļoti vēlējās kucēnu. Visbeidzot, kad viņai bija desmit gadi, vecmāmiņa viņu pārsteidza ar pomerānijas-pūdeļa krustojuma suņuku. Nikola nekavējoties iemīlēja savu jauno draugu un nosauca viņu par Hloju.

Foto: Facebook/Nicole Grimes

Bērnam, kas bija tik jauns, droši vien šķita, ka nekādi spēki dzīvē viņu nevar šķirt no jauniegūtā drauga. Tomēr notika kaut kas tāds, ko viņa nebija paredzējusi.

"Mans tētis ieguva darbu, kura dēļ mums nevarēja būt suns, tāpēc man nācās viņu atdot. Tas bija tik grūti," Nikola dalās savās atmiņās.

Pēc tam, kad kopā pavadīti tikai četri gadi, suņuks tika atdots kādai biedrībai, bet te - septiņus gadus vēlāk...

Kad Nikola bija jau pieaugusi un nodibinājusi savu ģimeni, viņa nejauši pamanīja sludinājumu ar vecāka gadagājuma suni vārdā Hloja, kuram nepieciešamas jaunas mājas.

Jau tajā mirklī kaut kas viņas sirdij pateica priekšā šķietami neiespējamo - tā varētu būt viņas Hloja. Kaut arī Nikola sākumā neticēja šai domai, viņa tomēr nolēma suni adoptēt, nedomājot.

Tikai pēc kāda laika pavadīšanas ar suni viņa sāka ticēt savai sākotnējai sajūtai un izrādījās, ka adoptētā Hloja ir tā pati bērnības Hloja, un labākie draugi atkal ir satikušies.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu