"Sievas skaistums drīkst piederēt tikai vīram!" Habiba sieva, kura tiek turēta noslēpumā (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: @gjarjour/Twitter

Krievu cīkstonis Habibs Nurmagomedovs dotajā brīdī ir viens no populārākajiem sportistiem Krievijā. Savas karjeras laikā Nurmagomedovs vēl ne reizi nav piedzīvojis zaudējumu. Liela nozīme viņa panākumiem ir arī ģimenei, kura sportistu ļoti atbalsta. Interesanti ir tas, ka sportists savu sievu tur pilnīgā noslēpumainībā. 

Patimata Nurmagomedova kļuva par Habiba izredzēto jau agrā vecumā. Viņi abi uzauga vienā ciematā, un jau skolas gados Habibs iemīlējās meitenē no sava ciemata. 

Otrajā klasē jaunais sportists kopā ar ģimeni pārcēlās uz citu pilsētu, taču tas neatturēja Habibu doties atpakaļ un tikties ar Patimatu. 

22 gadu vecumā Habibs saderinājās ar Patimatu, bet abi aprecējās 2013. gadā. 

Neskatoties uz to, ka kāzas bija ļoti lielas un iespaidīgas, medijiem un fotogrāfiem neizdevās noķert kadru, kurā būtu redzama Patimatas seja. Habiba sieva bija paslēpta zem gara, balta, necaurspīdīga plīvura. 

Šādā veidā Nurmagomedova ģimene ievēro kaukāzu tradīcijas, kuras ilgst jau 400 gadu garumā. Sportista tēvs Abdulmanaps Nurmagomedovs skaidro šo tradīciju medijiem.

"Sievas skaistums drīkst piederēt tikai vīram. Tas netika izlemts mūsdienās, bet gan 400 gadus atpakaļ."

30 gadus vecais Habibs savu sievu ne reizi nav ņēmis līdzi uz savām cīņām, jo nevēlas, lai viņa izietu sabiedrībā. Līdz pat šai dienai neviens no sabiedrības un apkārtējiem nav redzējis, kā dzīvē izskatās Patimata. 

Sportista sieva ir jauna bērniņa gaidībās, un drīzumā ģimeni papildinās jau trešais bērns. Neskatoties uz to, ka Habibs karjeras laikā ir sapelnījis miljoniem dolāru, sieva savas dzemdības vienmēr sagaida mājās. 

Galerija: Habibs Nurmagomedovs - Konors Makgregors

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu