Ronaldu mērķis - pārspēt Mesi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu un Lionels Mesi
Krištianu Ronaldu un Lionels Mesi Foto: AP/Reuters/Scanpix/TVNET kolāža

Gada labākā futbolista balva jeb Ballon d'Or tiek pasniegta kopš 1956. gada. Bet apbalvojuma ilgajā pastāvēšanas vēsturē tikai diviem spēlētājiem to ir izdevies izcīnīt vairāk kā trīs reizes. Šie futbolisti ir Krištianu Ronaldu un Lionels Mesi. Portugāļu superzvaigzne intervijā atklājis, ka vēlas pārspēt savu argentīniešu kolēģi, izcīnot vairāk labākā spēlētāja titulus, vēsta "Bleacher report".

"Visvairāk Ballon d'Or trofeju futbola vēsturē. Man tas patiks un uzskatu, ka būšu to pelnījis. Mesi ir fantastisks cilvēks un spēlētājs, bet, domāju, kad izcīnīšu sešas, septiņas vai astoņas šīs balvas, būšu augstāk par viņu", stāsta Ronaldu.

Mesi un Ronaldu Gada labākā futbolista balvu bija privatizējuši no 2008. - 2017. gadam. Pagājušā gadā šo prestižo godu izcīnījā horvāts Luka Modričs.

"Ar Mesi neesam tuvi draugi, bet esam uz futbola skatuves kopā bijuši 15 gadus, līdz ar to mums ir labas attiecības. Zinu ka viņš liek man būt labākam, tajā pašā laikā arī es viņam neļauju atslābt", par konkurentu izsakās Portugāles futbolists.

Galerija: Futbolists Krištianu Ronaldu (Portugāle)

Par spīti paša futbolista izteikumiem, pastāv iespēja, ka Ronaldu šā gada titulam nemaz netiks nominēts, jo aizvadīta, priekš paša spēlētāja standartiem, neveiksmīga 2018./2019. gada sezona. Lai gan portugālis palīdzēja "Juventus" izcīnīt astoto Itālijas titulu pēc kārtas, 31 aizvadītajā spēlē spēlētājs izcēlās ar 21 vārtu guvumu, kas ir zemākais rādītājs kopš 2008./2009. gada sezonas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu